Apartament 3 camere, Bulevardul Metalurgiei, parcare inclusa

Berceni, Lidl
ID Anunt: 38386

Trimite linkul unui prieten pe

 • Loc parcare inclus in pret
Nr. camere: 3
Etaj: 8
S.U.: 66.10 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 66.10 mp
Suprafata utila + balcon: 74.80 mp
Suprafata construita: 86 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+8E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • gazon
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre cumparare un apartament decomandat cu 3 camere foarte spatios, gata de mutare, cu o suprafata totala utila de 74.80 mp, din care 8.70 mp sunt alocati balconului.

Locuinta este disponibila la etajul 8 al unui imobil finalizat recent, cu un regim de inaltime P+8 Etaje. Apartamentul are o compartimentare excelenta, iar spatiul de locuit este distribuit astfel: living generos 17.50 mp, 2 dormitoare ample, bucatarie inchisa de 7.40, baie mare, grup sanitar, hol.

Accesul in balcon se poate face atat din zona de living cat si din bucatarie.

 

Puncte de interes

Apartamentul prezentat este disponibil intr-un bloc localizat in zona de Sud a Capitalei si ofera acces rapid la mijloacele de transport in comun, atat catre statiile STB (141, 232, 241, 312, 313, N105) cat si catre statia de metrou Aparatorii Patriei. Distanta pana in zonele centrale sau de interes major din Bucuresti poate fi parcursa in aproximativ 20 minute cu autoturismul personal.

Un aspect foarte important de luat in calcul este amplasarea excelenta a imobilului in apropierea celor mai importante centre comerciale precum: Lidl, Kaufland, Carrefour Grand Arena, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan sau Jumbo, dar si fata de parcul Tudor Arghezi, locuri de joaca, zone verzi amenajate pentru promenada, scoli si gradinite, restaurante, farmacii si unitati spitalicesti.

In imediata apropiere a imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare. Tema principala a parcului este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 3 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret 89.760 Euro TVA 5% inclus.

*Loc de parcare suprateran inclus in pret.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.