Brown Residence, apartament 3 camere, metrou Aparatorii Patriei

Aparatorii Patriei, Metalurgiei Park Residence
ID Anunt: 33147

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Nr. camere: 3
Etaj: 2
S.U.: 67.84 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 67.84 mp
Suprafata utila + balcon: 72.41 mp
Suprafata construita: 81.47 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+9E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul prezentat dispune de o compartimentare inteligenta si eficienta, camere mari si luminoase, fiind disponibil la etajul 2, intr-un imobil nou cu regim de inaltime P+9 Etaje in noul proiectul imobiliar Brown Residence Metalurgiei Faza II.

Noua locuinta este proiectata sa ofere maximul de functionalitate si confort, beneficiaza de multa lumina naturala, vedere catre zonele verzi din cadrul ansamblului si nu in ultimul rand aceasta se preda finisata la “cheie” cu materiale si echipamente de ultima generatie.

Brown Residence Metalurgiei, faza 2 a proiectului imobiliar este compusa din 4 blocuri de locuinte mixte, insotite de numeroase facilitati complementare, care vor genera la finalizare un numar total de 288 unitati locative diverse insotite de parcari, spatii verzi si cai de acces in ansamblu iluminate nocturn, parcuri si locuri de joaca pentru copii.

Puncte de interes

Proiectul Brown Residence Metalurgiei faza 2 dispune de acces direct din strada Drumul Binelui, dar si de multiple cai de acces secundare, cum sunt cele din strada Drumul Jilavei, Bulevardul Metalurgiei, dar si prin drumul intern al proiectului Metalurgiei Park Residence.

Zona in care este amplasat proiectul dispune de infrastructura completa, are acces facil la toate centrele comerciale din proximitate, precum: Lidl Metalurgiei, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, Metro, Auchan, Jumbo, South Burger Berceni, scoli si gradinite.

La doar 10 minute de mers fata de imobil se regaseste Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Distanta pana la statia de metrou Aparatorii Patriei este de aproximativ 10 minute de mers pe jos, iar in zona regasim STB-urile: 313, 312, 125, 141, 220, N105, 102, 202.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 9 minute
Cafenea/Restaurant 7 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret de lista: 95.200 Euro + TVA

Promotie valabila in limita disponibilitatii: 92.400 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Str. Turnu Magurele, Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei

Faza 2 a proiectului imobiliar este compusa din 4 blocuri de locuinte mixte, insotite de numeroase facilitati complementare, care vor genera la finalizare un numar total de 288 unitati locative diverse, insotite de parcarile aferente.

Garsoniere duble, Apartamente 2-3 camere
Corp B - Aprilie 2025
Preturi de la 66.500 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.