Apartament 4 camere, disponibil, parcare inclusa, Bd.Brancoveanu

Berceni, Bulevardul Brancoveanu
ID Anunt: 42817

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Cavar Residence Odei Tower

 • Apartament finalizat
 • Loc parcare inclus in pret
Nr. camere: 4
Etaj: 1
S.U.: 91.40 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 91.40 mp
Suprafata utila + balcon: 97 mp
Suprafata construita: 111 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+8E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam un apartament cu 4 camere, disponibil intr-un proiect imobiliar finalizat din Sectorul 4 al Capitalei, din imediata apropiere a Bulevardului Constantin Brancoveanu si a galeriilor comerciale ce formeaza Grand Arena Mall.

Proiectul imobiliar Cavar Odei Tower se remarca atat printr-o amplasarea excelenta cat si prin finisarea de exceptie cu materiale de calitate premium a unitatilor locative, la care se adauga facilitati precum: supraveghere video, acces securizat cu bariera, spatii verzi ample amenajate si locuri de parcare acoperite.

Apartamentul propus spre vanzare are o suprafata utila totala de 97.00 mp, se afla la etajul 1/8 al imobilului si dispune de o compartimentare moderna: camera de zi 20.10mp, dormitor 13.60 mp, dormitor 14.80 mp, bucatarie inchisa 8.60mp, baie 3.10 si 4.60, hol cu spatiu pentru depozitare 15.00 mp, birou 11.60 mp, si grup sanitar 3.10mp.

Locuinta dispune de un balcon cu suprafata de 5.60 mp cu acces din living si din bucatarie.

 

Puncte de interes

Ansamblul rezidential Cavar – Odei Towers este amplasat pe strada Odei, Nr 82, in Sectorul 4 al Capitalei, in imediata apropiere a Bulevardului Brancoveanu.

Imobilul este situat in apropierea marilor centre comerciale importante precum: Carrefour, Hornbach, Selgros, Metro, Lidl, Kaufland si ofera acces facil la puncte de interes major: institutii de invatamant (gradinite, scoli si licee), unitati bancare sau unitati spitalicesti, restaurante si cafenele.

Mijloacele de transport in comun se regasesc la cateva minute de mers fata de imobil si asigura legatura directa cu statiile de metrou din proximitate: Aparatorii Patriei, Constantin Brancoveanu sau Eroii Revolutiei.

Distantele mici fata de parcurile sau fata de zonele de agrement din zona pot fi parcurse in aproximativ 10 minute, iar aici mentionam atat Parcul Lumea Copiilor- Brancoveanu cat si Parcul Tudor Arghezi, ce se afla la doar 3000 m fata de imobil.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret lista apartament: 125.000 euro + TVA

In perioada 16.06.2023 – 31.12.2023, la achizitia unui apartament cu 4 camere se ofera bonus un loc de parcare suprateran!

Pret loc de parcare suprateran: 5000 euro + TVA

Pret loc de parcare acoperit: 7500 euro +  TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Cavar Residence Odei Tower

Cavar Residence Odei Tower

Carrefour Grand Arena Mall Sector 4

Brandul imobiliar Cavar Residence redefineste viata contemporana si o innobileaza de aproximativ 15 ani prin intermediul investitiilor imobiliare de mare anvergura, investitii care sunt astazi un etalon al intregii piete de profil.

Studio, Garsoniere, Apartamente 2-3-4camere
Iulie 2024
Preturi de la 52.500 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.