Apartament 2 camere, disponibil imediat, zona Grand Arena Mall

Bd Constantin Brancoveanu, Grand Arena Mall, Selgros, Kaufland
ID Anunt: 59453

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Cavar Residence Brancoveanu

 • Apartament finalizat
 • Finisaje premium
Nr. camere: 2
Etaj: 6
S.U.: 53.35 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 53.35 mp
Suprafata utila + balcon: 55.30 mp
Suprafata construita: 59 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: D+P+4+5R+6R+7R
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcon inchis
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, disponibil in ansamblul Cavar Residence Brancoveanu, proiect imobiliar amplasat la aproximativ 500 m de interesectia Bulevardului Constantin Brancoveanu cu Strada Luica, in Sectorul 4 al Capitalei.

Imobilul are regim de inaltime Ds+P+7E si dispune de 2 lifturi silentioase, moderne, pentru fiecare din cele 2 scari.

Apartamentul prezentat dispune de o compartimenare ideala, are spatii de locuit ample, proiectate cu atentie pentru a oferi un grad de confort ridicat.

Locuinta este disponibila la etajul 6/7 al imoblilului, are suprafata utila totala de 55.30 mp (cu balcon de 1.95 mp inclus ), distribuita printr-o compartimentare decomandata dupa cum urmeaza: living amplu 20.95 mp, dormitor 13.90 mp, bucatarie inchisa 7.95 mp, hol 6.25 si baie 4.30 mp.

Proiectul imobiliar Cavar Residence se remarca atat printr-o amplasarea excelenta cat si prin finisarea de exceptie cu materiale de calitate premium a unitatilor locative, la care se adauga facilitati precum: supraveghere video, control acces intrare, spatii verzi amenajate si locuri de parcare subterane si supraterane.

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

 

Puncte de interes

Cavar Residence Brancoveanu este amplasat in Sectorul 4 al Capitalei, in imediata apropiere a galeriilor comerciale ce formeaza Grand Arena Mall, zona Bd. Constantin Brancoveanu.

Ansamblul beneficiaza de o amplasare excelenta si ofera acces facil la puncte de interes precum: unitati de invatamant, unitati bancare si medicale, galerii si centre comerciale mari (Carrefour, Selgros, Hornbach, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros ), piete agroalimentare, restaurante si cafenele, magazine cu specific comercial mixt sau zone de agrement.

Zona ofera conditii de locuit prospere, dispune de strazi asfaltate si iluminate pe timp de noapte, de trotuare ample, iar accesul catre imobil se realizeaza in conditii civilizate si de deplina siguranta.

In imediata apropiere a imobilului se afla statia STB (linia 241) care face legatura directa cu metroul Aparatorii Patriei. Distanta de doar 8 km pana in zona centrala a Capitalei se poate parcurge in aproximativ 20 minute cu autoturismul personal.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale, tema principala a acestuia fiind dedicata sportului si relaxarii.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret de lista : 74.500 Euro + TVA 

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Cavar Residence Brancoveanu

Cavar Residence Brancoveanu

Carrefour Grand Arena Mall Sector 4

Brandul imobiliar Cavar Residence redefineste viata contemporana si o innobileaza de aproximativ 15 ani prin intermediul investitiilor imobiliare de mare anvergura, investitii care sunt astazi un etalon al intregii piete de profil.

Studio, Garsoniere, Apartamente 2-3 camere
Finalizat
Preturi de la 51.000 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.