Apartament 3 camere, loc de parcare inclus, Soseaua Oltenitei

Berceni, Intrare in Orasul Popesti-Leordeni, Lidl
ID Anunt: 62386

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 3
Etaj: 1
S.U.: 69.66 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 69.66 mp
Suprafata utila + balcon: 72.87 mp
Suprafata construita: 82.3 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+3
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • balcon inchis
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • interfon
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 3 camere prezentat este disponibil intr-un proiect imobiliar din zona de Sud a Capitalei, localizat la 200 metri de Soseaua Oltenitei, in Orasul Popesti-Leoderni.

Locuinta este disponibil la etajul 1/3 al imobilului si are suprafata utila de 72.87 mp, cu balcon inclus de 3.21 mp.

Locuinta dispune de o compartimentare moderna, camerele sunt ample si luminoase, distribuite dupa cum urmeaza: bucatarie, doua dormitoare, 2 bai si un balcon.

Proiectului imobiliar ocupa o pozitie strategica in ceea ce priveste accesul la mijloacele de transport in comun si la punctele de interes importante.

Puncte de interes

Imobilul prezentat spre vanzare este amplasat la intrarea in Orasul Popesti Leordeni- Ilfov, pe strada Paraul Rece.

Proiectul imobiliar se regaseste la o distanta de aproximativ 8 km fata de zona centrala a Capitalei si este dispus in proximitatea tuturor punctelor de interes din zona, si are acces facil la institutii de invatamant, unitati medicale si unitati bancare, centre si galerii comerciale mari, cat si magazine cu specific mixt, restaurante si cafenele sau zone de agrement importante.

La doar cateva minute de mers fata de imobil se afla centrele comerciale Lidl, Mega Image, Kaufland, iar Mall Sun Plaza se afla la numat 10 minute de parcurs cu autoturismul personal.

Mijloace de transport in comun din proximitate: STB (tramvai: 1,10,11,34; autobuz: 102, 124, 202, 402, 414, N103, N106, N124) si metrou ( statiile Berceni, Dimitrie Leonida sau Aparatorii Patriei).

Magazin 5 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 8 minute
Cafenea/Restaurant 9 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret apartament: 85.700 Euro + TVA

Loc de parcare inclus in pretul apartamentului.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.