Garsoniera decomandata, curte 42 mp, metrou Dimitrie Leonida

Berceni, Mall La Strada
ID Anunt: 44697

Trimite linkul unui prieten pe

Garsoniera
Etaj: parter
S.U.: 33.75 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 33.75 mp
Suprafata utila + balcon: 75.75 mp
Suprafata construita: 39 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+3Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Prezentam spre vanzare o garsoniera decomandata care face parte dintr-un ansamblu rezidential amplasat la aproximativ 5 minute de mers de statia de metrou Dimitrie Leonida, in Orasul Popesti-Leordeni, Ilfov.

Imobilul din care face parte locuinta oferita spre vanzare are regim redus de inaltime, respectiv Parter+3Etaje, a fost dat in folosinta in anul 2013 si se afla intr-o zona rezidentiala linistita, ferita de trafic auto intens sau de zgomot.

Proprietatea propusa are suprafata utila de 33.75 mp si dispune si de o curte individuala cu suprafata de 42 mp. Garsoniera este decomandata si este excelent compartimentata, avand incaperi luminoase, distribuite astfel: living in suprafata de 15.89 mp, bucatarie inchisa 8.56 mp, hol 4.76 mp si baie 4.54 mp complet echipata, prevazuta cu geam.

Locuinta se vinde mobilata si utilata complet, este gata de locuit si dispune de un loc de parcare in cota indiviza. 

Puncte de interes

Imobilul dispune de o amplasare excelenta pe Strada Amurgului, la distanta mica fata de statia de metrou Dimitrie Leonida, in Orasul Popesti-Leordeni.

Zona ofera conditii optime de locuit, beneficiaza de infrastructura completa, strazile sunt amenajate si dispun de limitatoare de viteza, trotuarele sunt ample, iar iluminatul pe timp de noapte sporeste siguranta rezidentilor.

In proximitatea ansamblului rezidential din care face parte locuinta prezentata se regasesc supermarketuri precum: Penny Market, Mega Image, Lidl, Profi Market, La doi pasi, dar si numeroase magazine cu specific comercial mixt, restaurante si cafenele ce formeaza promenada comerciala La Strada Mall.

Punctele de interes major sunt localizate la cateva minute de parcurs fata de imobil: institutii de invatamant, unitati bancare si unitati medicale, sau zone de agrement multiple.

Parcul Copiilor (Drumul Fermei) se afla la distanta de 5 minute de mers fata de locuinta, iar la aproximativ 5 minute de parcurs cu autoturismul personal se afla Parcul Tudor Arghezi ( dezvoltat pe o suprafata de cca. 40.000 mp, cuprinde zone tematice diverse, amenajate la standarde inalte: terenuri de sport, piste de alergare si alei de promenada, multiple locuri de joaca si zone de relaxare, teatru de vara, skatepark si centru multicultural ultramodern).

Magazin 3 minute
Transport public 4 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este de: 56.500 EURO

*Loc de parcare in cota indiviza inclus in pret.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie