Garsoniera, bloc nou, pasarela pietonala metrou Berceni

Berceni, Metrou Berceni
ID Anunt: 37465

Trimite linkul unui prieten pe

Garsoniera
Etaj: mansarda
S.U.: 30.5 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 30.5 mp
Suprafata utila + balcon: 32.83 mp
Suprafata construita: 38 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+2E+M
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va oferim spre vanzare o garsoniera spatioasa, disponibila in ansamblul AGV Rezidential Dimitrie Leonida, proiect imobiliar situat in imediata apropiere a statiei de metrou Berceni. Locuinta propusa este disponibila la mansarda blocului, iar suprafata utila totala de 32.83 mp este bine optimizata, fiind configurata astfel: camera de zi cu acces in balcon, bucatarie inchisa, hol ce permite amenajarea unui spatiu de depozitare si baie.

Noii rezidenti din cadrul acestui ansamblu rezidential au la dispozitie o gama variata de modele pentru alegerea celor mai moderne finisaje doar daca rezervarea se face din timp, iar baia va fi dotata in standard cu obiecte sanitare premium.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential din care face parte acesta garsoniera este localizat pe strada Biruintei in orasul Popesti-Leordeni, accesul se face din doua artere importante de circulatie: Soseaua Berceni si Soseaua Oltenitei. La mica distanta fata de imobil se afla numeroase centre comerciale: Mega Image, Penny Market, Profi Market, gradinite, scoli, parc public, locuri de joaca pentru copii si unitati medicale.

Pentru a ajunge in zonele centrale ale Capitalei puteti folosi mijloacele de transport in comun ce se regasesc in proximitatea imobilului, iar cu autoturismul personal ajungeti in aproximativ 20 minute. Distanta de numai 600 m pana la statia de metrou Berceni poate fi parcursa in cateva minute prin intermediul pasarelei pietonale nou construite.

Magazin 2 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul locuintei este de 36.500 Euro, TVA 5% inclus

Pretul parcarilor este de 3.000 Euro, TVA inclus

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie