Apartament 2 camere decomandat, vedere catre Parcul Tudor Arghezi

Bd Metalurgiei, Parcul Tudor Arghezi, Bulevardul Metalurgiei, Metro Aparatorii Patriei
ID Anunt: 29818

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

 • Vedere catre parcul Tudor Arghezi
 • Investitie excelenta
Nr. camere: 2
Etaj: 8
S.U.: 54.37 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 54.37 mp
Suprafata utila + balcon: 59.34 mp
Suprafata construita: 71.96 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+8E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartament excelent cu vedere spre parcul Tudor Arghezi Bucuresti, Sector 4, investitie excelenta!

Propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere complet decomandat, o oportunitate de investitie excelenta intr o propietate imobiliara amplasata in cadrul unui ansamblu rezidential de renume din Sudul Bucurestiului, ce dispune de o pozitie foarte buna in raport cu punctele de interes major din zona .

Ansamblul Top House Residence face parte din primul parc rezidential din Romania dezvoltat in Bucuresti, cunoscut sub numele de Metalurgiei Park Residence. Alaturi de numeroase alte branduri imobiliare de succes ce au dezvoltat propiecte imobiliare in acest parc rezidential , Top House Residence a reusit inca de la inceput sa livreze locuinte rezidentiale, construite la standarde inalte de calitate si confort.

Apartamentul cu 2 camere prezentat este disponibil la etajul 8/8, dispune de o compartimentare moderna, iar suprafata totala de 59.34 mp a fost distribuita echilibrat dupa cum urmeaza: living 19.47 mp, dormitor 14.64 mp, bucatarie inchisa 9.36 mp, hol cu spatiu de depozitare 6.49 mp, baie 4.41 mp si balcon 4.97 mp.

Imobilul este finalizat, contorizat separat iar locuinta este disponibila, gata pentru a putea fi utilizata.

Puncte de interes

Proprietatea prezentata in scopul vanzarii reprezinta o oportunitate de investitie excelenta, intrucat indeplineste toate criteriile ce sunt de luat in calcul in momentul in care sunteti in cautarea unei locuinte ideale: amplasament exceptional, access facil catre zona centrala a Capitalei prin artere ample de circulatie si acces rapid la mijloacele de transport in comun ( STB sau metrou).

Un alt aspect foarte important de mentionat este si distanta scurta fata de toate punctele de interes major, precum: institutii de invatamant, unitati medicale si unitati bancare numeroase, zone de agrement diversificate, restaurante si cafenele, magazine, centre si galerii comerciale ale celor mai mari retaileri (Metro, Jumbo, Auchan, Lidl, Kaufland, Carrefour).

Intreaga zona rezidentiala in care este amplasata locuinta propusa ofera conditii de locuit prospere intrucat dezvoltarea urbanistica masiva s-a bazat pe proiecte gandite in cel mai mic detaliu, cu zone verzi ample amenajate peisagistic, locuri de joaca multiple, locuri de parcare supraterane si acoperite si multe alte facilitati complementare.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Alaturi de aceasta zona de agrement aflata in centrul atentiei pentru rezidentii din Sectorul 4 al Capitalei si nu numai, se remarca si Patinoarul Berceni Arena, primul patinoar din Bucuresti dezvoltat la standarde inalte pentru a putea gazdui competitii olimpice. (Aparatorii Patriei- la doar 1500 m de imobil)

Afla de ce sa investesti intr-o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 2 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista a apartamentului este: 75.000 Euro TVA 5% inclus.

Preturi Promotionale termen limitat:

 • pentru plata numerar 70.000 Euro TVA 5% inclus.
 • pentru achizitia prin credit ipotecar avans 15%: 72.000 Euro TVA 5% inclus.

Locul de parcare : 5.000 Euro + TVA 19%.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

B-dul Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2 este compus dintr-un numar de 3 imobile de locuinte mixte, al caror regim de inaltime este Parter + 8 Etaje, plus o parcare supraetajata alipita blocului 3.

Garsoniere, Apartamente 2-3 camere
Septembrie 2025
Preturi de la 60.928 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.