Garsoniera decomandata, disponibila imediat, Grand Arena Mall

Aparatorii Patriei, Grand Arena Mall, Str. Postalionului, Bd. Brancoveanu
ID Anunt: 50413

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Family Residence Brancoveanu

59.000 Euro
52.900 Euro
(+ TVA)
*Pret promotional in limita disponibilitatii
Calculator Rate
Garsoniera
Etaj: parter
S.U.: 48.40 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 48.40 mp
Suprafata utila + balcon: 48.40 mp
Suprafata construita: 56 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: 8
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • rulouri exterioare
 • mana curenta metalica
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam o garsoniera disponibila imediat pentru mutare, care face parte dintr-un ansamblu rezidential aflat in proximitatea galeriilor comerciale ce formeaza Grand Arena Mall, in Sectorul 4, Bucuresti, zona Bd. Constantin Brancoveanu.

Locuinta propusa dispune de o compartimentare decomandata si este disponibila la parterul imobilului care dispunde un regim de inaltime format din P+6E+7ER+8ER.

Proiectului imobiliar din care face parte locuinta propusa este compus din 4 blocuri de locuinte mixte noi, insotite de numeroase facilitati complementare, si genereaza in momentul de fata un numar total de 280 unitati locative diverse insotite de parcari.

Garsoniera propusa are o suprafata utila de 48.40 mp si dispune de o compartimentare decomandata, proiectata sa ofere maximul de functionalitate si confort, intrucat camerele sunt ample si beneficiaza de lumina naturala din abundenta: living amplu de 28 mp, bucatarie inchisa 9.60 mp, hol 6.40 mp, baie 4.40 mp.

Locuinta este disponibila imediat (gata de locuit), este finisata si echipata cu materiale de calitate premium si beneficiaza de rulouri exterioare instalate la fereste.

Puncte de interes

Ansamblul Family Residence Brancoveanu este amplasat in Sectorul 4 al Capitalei, in apropierea centrelor comerciale si a marilor magazine cum sunt: Grand Arena Mall, Hornbach, Selgros, Lidl, Penny sau Kaufland.

Zona in care este amplasat imobilul beneficiaza de infrastructura completa, iluminat public, trotuare ample amenajate, locuri de joaca numeroase, alei de promenada si spatii de agrement. Nu lipsesc din imediata apropiere a locuintei punctele de interes importante cum sunt institutiile de invatamant ( crese, gradinite, scoli si licee), unitatile bancare si spitalicesti, restaurantele, cafenelele sau sali de sport.

Accesul catre imobil se realizeaza rapid din bulevarde ample cu trafic fluidizat precum: Bd. Constantin Brancoveanu, Bd. Alexandru Obregia, Bd. Metalurgiei, sau prin strazi adiacente cum sunt Drumul Binelui, Drumul Dealu Alunis, Str. Postalionului sau Str. Aurel Persu.

La doar 3 minute de mers fata de imobil se regaseste statia STB (linia 241) care faciliteaza legatura directa cu statia de metrou Aparatorii Patriei in doar 10 minute.

In proximitate se afla aleea de promenada din Bd. Metalurgiei, cat si Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare. Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare.

Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in proximitatea acestuia sunt amenajate la standarde inalte 14 terenuri de sport pentru iubitorii de jocuri cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al garsonierei este: 59.000 Euro + TVA 

Pret promotional in limita disponibilitatii: 52.900 Euro + TVA 

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Family Residence Brancoveanu

zona Mall-ului Grand Arena Berceni

Amplasat in Sector 4 Bucuresti, mai exact in zona Mall-ului Grand Arena Berceni, zona care a cunoscut o dezvoltare rezidentiala masiva in ultima vreme datorita avantajelor de care dispune in ceea ce priveste accesul rapid la mijloace de transport in comun si distanta mica fata de punctele de interes major din zona

Apartamente 1-3 camere
Finalizat
Preturi de la 52.900 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0 €
max 0 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie