Garsoniera decomandata, Lidl – Kaufland Metalurgiei, Disponibila Imediat

Bd Metalurgiei, Lidl Metalurgiei, Kaufland
ID Anunt: 33084

Trimite linkul unui prieten pe

Garsoniera
Etaj: 3
S.U.: 35.92 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 35.92 mp
Suprafata utila + balcon: 38.47 mp
Suprafata construita: 46 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: D+P+4E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • mobilier in baie
 • baterii
 • cabina dus
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • acoperis
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon

Prezentare

Propunem spre vanzare o garsoniera mobilata si utilata, avand o suprafata totala utila de 38.47 mp, pozitionata la etajul 3 din 4 intr-un imobil construit in 2012, cu regim de inaltime D+P+4E ce dispune de lift.

Locuinta prezentata este configurata astfel: living de 19.51 mp, bucatarie inchisa mobilata si utilata, hol spatios, un grup sanitar si un balcon tip logie.

Puncte de interes

Proiectul este localizat pe strada Aurel Persu, intr-o zona retrasa la o distanta de aproximativ 400 metri fata de Bulevardul Metalurgiei, dar in acelasi timp foarte apropiat de multiple zone de interes.

La numai 8 minute de mers pe jos avem supermarketuri mari precum: Lidl, Kaufland si de asemenea gradinita cu after school, scoala cu clasele I-VIII, sala de fitness si multiple restaurante si cafenele.

In curand se asteapta si inaugurarea parcului Tudor Arghezi, care se intinde pe o suprafata de circa 27.000 mp si se afla la doar 10 minute distanta de imobil.

Imobilul dispune de parcari exterioare si spatii verzi. Partile comune ale blocului sunt atent finisate, iar zona beneficiaza de infrastructura completa, strazi asfaltate, iluminat public, cu acces rapid la STB 241 ce face legatura directa cu statia de metrou Aparatorii Patriei.

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de vanzare este: 46.900 Euro.

Se accepta orice tip de credit bancar (credit ipotecar sau credit „Noua Casa”) sau plata numerar.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.