Garsoniera finalizata, Kaufland Berceni, Sector 4, Drumul Binelui stradal

Bd Metalurgiei, Kaufland Drumul Binelui
ID Anunt: 34423

Trimite linkul unui prieten pe

 • Gata de mutare
 • 0% Comision
Garsoniera
Etaj: parter
S.U.: 31.1 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 31.1 mp
Suprafata utila + balcon: 31.1 mp
Suprafata construita: 37 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: S+P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • gresie
 • faianta
 • vinarom
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • cabina dus
 • mana curenta inox
 • acoperis
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • telecomanda garaj

Prezentare

Garsoniera prezentată face parte dintr-un proiect rezidențial nou, dat în folosință în decembrie 2021, situat în Sectorul 4, București, pe strada Drumul Binelui, în imediata apropiere de noul magazin Kaufland Metalurgiei și de parcul Tudor Arghezi.

Blocul în care este amplasată locuința are un regim de înălțime P+5E, construit deasupra unui subsol continuu, special conceput pentru a oferi cât mai multe locuri de parcare subterane proprietarilor.

Puncte de interes

Ansamblul imobiliar este situat pe strada Drumul Binelui, într-o zonă rezidențială nouă din imediata apropiere a Mall-ului Grand Arena, Berceni, Sectorul 4 și în același timp foarte aproape de multe alte puncte de interes din zona de Sud a Capitalei.

La aproximativ 7 minute de mers pe jos avem mari centre comerciale precum: Kaufland, Lidl, Mega Image non-stop, Auchan, Metro, Jumbo, Selgros, și de asemenea grădiniță cu after school, școală cu clasele I-VIII, sală de fitness, restaurante și cafenele.

Imobilul dispune de parcări exterioare și parcări subterane pentru rezidenții săi și vizitatorii acestora, iar părțile comune ale blocului sunt atent finisate și amenajate modern.

Întreaga zonă beneficiază de infrastructură completă, străzi asfaltate, iluminat public, cu acces rapid la STB și metrou Aparatorii Patriei, cai de acces rapide și diverse.

Investițiile în infrastructură din ultimii ani au depășit nivelul așteptărilor noastre: Pasajul subteran auto de la Piața Sudului și noul Pod de pe Calea Vacărești, asigură accesul rapid către centrul Capitalei și bulevardele principale. De asemenea, Soseaua Berceni, strada Turnu Magurele și strada Luica sunt cele trei bulevarde principale ce au fost largite cu câte o bandă pe fiecare sens de circulație, lucru care a îmbunătățit considerabil problema traficului auto.

În curând se așteaptă și inaugurarea parcului Tudor Arghezi, care se întinde pe o suprafață de circa 27.000 mp și se află la doar 5 minute distanță de imobil.

Magazin 3 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 3 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Prețul garsonierei este de 50.000 Euro.

Această proprietate se poate achiziționa prin orice tip de credit bancar sau plată numerar.

Dacă încă nu știți ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastră, departamentul nostru financiar Credit24h.ro vă va sta la dispoziție în vederea identificării soluției potrivite de finanțare și întocmirii dosarului bancar pentru obținerea creditului necesar achiziției.

Puteți efectua rapid o simulare de credit online accesând link-ul atașat și verificați gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.