Garsoniera moderna, Grand Arena Mall, Bd. Brancoveanu

Bd Constantin Brancoveanu, Mall Grand Arena, Bd. Brancoveanu, Bd. Metalurgiei, Str. Postalionului
ID Anunt: 59426

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Bucuria Residence Brancoveanu

50.500 Euro
46.500 Euro
(+ TVA)
*Pret promotional pentru plata in sistem anticipat
Calculator Rate
Garsoniera
Etaj: parter
S.U.: 33.85 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 33.85 mp
Suprafata utila + balcon: 40.90 mp
Suprafata construita: 42 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: D+P+4E+5Er+6E+7Er
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Garsoniera propusa spre vanzare face parte din proiectul imobiliar Bucuria Residence Brancoveanu, ansamblu rezidential amplasat excelent in zona de Sud a Capitalei, Sector 4, in proximitatea centrului comercial Grand Arena Mall.

Proiectul se desfasoara pe o suprafata de 5600 mp de teren si este compus din 3 imobile cu regim de inaltime D+P+4E+5Er+6E+7Er cu destinatia locuinte colective, insotite de parcari subterane si supraterane. In cadrul ansamblului  rezidential vor fi amenajate locuri de joaca pentru copii si zone de relaxare dotate cu mobilier urban modern.

Locuinta prezentata este disponibila la parterul imobilului si are suprafata utila totala de 40.90 mp. Garsoniera dispune de o compartimentare moderna, camerelele sunt ample si luminoase, distribuite dupa cum urmeaza: hol de acces ce permite amenajarea de locuri de depozitare de 5.95 mp, camera de zi si bucatarie deschisa cu suprafata de 23.40 mp, baie 4.50 mp si balcon 7.05 mp.

In cadrul ansamblului rezidential Bucuria Residence Brancoveanu sunt disponibile 3 tipuri de locuri de parcare: suprateran, acoperit (la parterul blocului) si subteran (demisol).

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Imobilul este localizat pe Strada Postalionului, in imediata vecinatate a centrului comercial Grand Arena Mall, zona Bd. Constantin Brancoveanu, Sector 4, Bucuresti.

Accesul catre ansamblul rezidential din care face parte garsoniera propusa spre vanzare se poate face cu usurinta din artere de circulatie ample precum: Bd. Metalurgiei, Bd. Alexandru Obregia, Bd. Constantin Brancoveanu, sau strazile: Turnul Magurele, Aurel Persu, Drumul Binelui.

Zona in care este amplasat imobilul a beneficiat in ultimii ani de o dezvoltare masiva, strazile sunt asfaltate si iluminate nocturn, trotuarele sunt amenajate, iar accesul catre imobile se desfasoara in conditii civilizate si de deplina siguranta.

La doar 100 m fata de imobil se afla statia STB (linia 241) ce realizeaza legatura directa in doar cateva minute cu statia de metrou Aparatorii Patriei. Conectarea cu centrul Capitalei se poate realiza in aproximativ 20 minute cu autoturismul personal.

Proiectul Bucuria Residence Brancoveanu este amplasat in proximitatea centrelor comerciale sau a marilor magazine cum sunt: Carrefour, Selgros, Hornbach, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan dar si a altor puncte de interes major precum: institutii de invatamant (crese, gradinite, scoli si licee), unitati spitalicesti si unitati bancare, zone de agrement, restaurante si cafenele.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, parc modern dispus pe o suprafata ampla de cca. 4 hectare care va fi dublata de catre autoritatile locale, ce cuprinde atat piste de alergare amenajate, cat si piste pentru biciclete si trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare.

De asemenea, in apropierea parcului Tudor Arghezi au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de activitati sportive.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 5 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 7 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista a apartamentului este: 50.500 Euro + TVA

Pret promotional pentru plata in sistem anticipat– 46.500 Euro + TVA 

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Bucuria Residence Brancoveanu

Bucuria Residence Brancoveanu

Str. Postalionului, Grand Arena Mall, Hornbach

Proiectul imobiliar Bucuria Residence Brancoveanu este amplasat in Sectorul 4 al Bucurestiului, in apropierea centrului comercial Grand Arena Mall, intr-o zona rezidentiala relativ noua, unde se regasesc si alte ansambluri si proiecte ample de locuinte construite recent in acest areal.

Garsoniera, Apartamente 2-3 camere
Finalizat
Preturi de la 50.500 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.