Garsoniera decomandata, Sector 4, Grand Arena, Kaufland Metalurgiei

Berceni, Grand Arena Mall
ID Anunt: 10590

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Family Residence Brancoveanu 2

 • Cel mai bun pret
 • Parcare subterana
Garsoniera
Etaj: 4
S.U.: 33.93 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 33.93 mp
Suprafata utila + balcon: 37.23 mp
Suprafata construita: 46 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: S+P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vinarom
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon

Prezentare

Garsoniera propusa spre vanzare este decomandata si este disponibila la etajul 4, face parte din noul proiect imobiliar Family Residence Brancoveanu 2, situat in zona Mall Grand Arena.

Trei hectare de teren, aflate la cateva sute de metri de Family Residence, mai exact langa zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan, vor fi transformate in cel mai mare parc din Romania construit vreodata de o primarie de sector, dupa Revolutie. Datorita reconfigurarii zonei și a aparitiei cartierelor rezidentiale, familiile tinere cu copii aveau mare nevoie de un astfel de parc, deoarece doua dintre cele mai cunoscute parcuri din Bucuresti, Orașelul Copiilor și Lumea Copiilor, sunt destul de departe de acest proiect.

Puncte de interes

Imobilul este amplasat in Sectorul 4, in apropiere de complexul comercial Grand Arena Mall.

Citeste mai mult despre proiectele de infrastructura si dezvoltare a Sectorului 4: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/.

Vecinatati: institutii de invatamant, centre medicale, magazine si centre comerciale: Lidl, Kaufland, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Hornbach, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comun: STB (RATB): 125, 102, 312, 202, 73, 74 si 241 ce face legatura directa cu statia de metrou Aparatorii Patriei.

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este de 47.600 euro, TVA 5% inclus.

Posibilitate de achizitie loc de parcare suprateran sau subteran cu preturi incepand de la 5.000 Euro TVA inclus.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ma puteti contacta la tel: 0731.111.802 – Bahnea Catalina Andreea.

Efectueaza rapid o simulare online accesand linkul: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Family Residence Brancoveanu 2

Grand Arena Mall, Brancoveanu

Sub deviza “Intinerim Bucurestiul”, ne-am propus sa cream acest proiect, special pentru tinerii care isi doresc sa isi gaseasca locul numit “acasa”, intr-o locuinta noua, amplasata intr-un cartier modern, ridicat cu simt de raspundere si pasiune, pentru rezidentii sai.

Garsoniera, Garsoniera dubla, Apartamente 2 si 3 Camere
Finalizat
Preturi de la 62.800 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie