Inchiriere apartament 3 camere, sector 4, Metrou Aparatorii Patriei

Aparatorii Patriei, Metrou Aparatorii Patriei
ID Anunt: 45202

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 3
Etaj: demisol
S.U.: 70.27 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 70.27 mp
Suprafata utila + balcon: 70.27 mp
Suprafata construita: 81 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: Ds+P+4E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • calorifere
 • glafuri interior
 • mana curenta metalica
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam un apartament cu 3 camere, mobilat si utilat complet, disponibil imediat pentru inchiriere. Imobilul face parte dintr-un ansamblu rezidential din Sectorul 4, Bucuresti, amplasat la 10 minute de mers de statia de metrou Aparatorii Patriei.

Locuinta propusa spre inchiriere dispune de o compartimentare decomandata, iar suprafata utila de 70.27 mp a fost distribuita in echilibru, dupa cum urmeaza: hol amplu 9.36 mp, living 19.36 mp, dormitoare de 12.63, respectiv 13.63 mp, bucatarie inchisa 8.06 mp, baie 5.12 mp,prevazuta cu geam plus un  grup sanitar de 2.11 mp.

Aceasta proprietate este contorizata individual, are centrala proprie si se inchiriaza mobilata si utilata, conform imaginilor de prezentare.

Puncte de interes

Locuinta este amplasata in Sectorul 4 al Capitalei, intr o zona rezidentiala cu acces facil din artere ample de circulatie cum sunt  Sos. Berceni sau Sos. Oltenitei. Distanta de doar 900 m pana la statia de metrou Aparatorii Patriei poate fi parcursa pietonal in 10 minute, iar conectarea cu zona centrala a Bucurestiului se face in aproximativ 20 de minute cu autoturismul personal.

Zona beneficiaza de infrastructura completa, caile de acces catre imobil sunt ample, asfaltate si iluminate pe timp de noapte.

In proximitatea proprietatii se regasesc numeroase magazine cu specific comercial mixt, supermarketuri (Kaufland, Penny Market, Mega Image, Lidl, Profi, Carrefour, Auchan, Metro), institutii de invatamant, unitati bancare si centre medicale, zone de agrement, restaurante si cafenele.

Magazin 2 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 4 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 8 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul inchirierii este de 390 euro/luna.

*Se solicita drept garantie valoarea unei chirii lunare, platite in avans.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.