Apartament 2 camere, Brancoveanu Luica, parcare inclusa in pret

Berceni, Sos. Turnu Magurele
ID Anunt: 31470

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Sabina’s Residence Brancoveanu

Nr. camere: 2
Etaj: parter
S.U.: 40.9 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 40.9 mp
Suprafata utila + balcon: 44.20 mp
Suprafata construita: 54 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+3E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • vinarom
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gard
 • lift
 • interfon
 • acoperis

Prezentare

Apartamentul face parte dintr-un ansamblu rezidential nou, compus din 4 blocuri cu un regim de inaltime Parter + 3 Etaje, ceea ce insemna ca atat confortul, cat si intimitatea oferite de regimul mic de inaltime, precum si de dispunerea blocurilor in teren sunt atuuri puternice ale proiectului imobiliar.

Spatiile verzi din cadrul proiectului ocupa un procent de 30% din totalul terenului aferent imobilelor, iar ansamblul contine zone amenjate si delimitate pentru parcarea autoturismelor, cai de acces ample, luminate nocturn si loc de joaca destinat copiilor amenajat conform standardelor in vigoare.

 

Puncte de interes

Proiectul rezidential este amplasat in Sudul Capitalei, mai exact in zona Luica – Brancoveanu, foarte aproape de intersectia strazilor Pogoanele cu strada Orastie, Sector 4, Bucuresti.

Terenul pe care este amplasat proiectul are o suprafata de 8.500 mp si dispune de deschideri pe 3 din cele 4 laturi ale sale, iar accesul catre proiect se poate face cu usurinta atat din strada Luica, cat si din strada Giurgiului, in cele mai civilizate conditii.

Magazin 4 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 18 minute

Pret si modalitati de plata

Pret de lista – 53.000 Euro TVA 5% inclus.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar sau in rate la dezvoltator pe o perioada de doi ani.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

 

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Sabina’s Residence Brancoveanu

Luica – Brancoveanu, Sector 4

Proiectul rezidential Sabina’s Residence Brancoveanu este amplasat in Sud-ul Capitalei, mai exact in zona Luica – Brancoveanu foarte aproape de intersectia strazilor Pogoanele cu strada Orastie Sector 4 Bucuresti.

Garsoniera, Apartamente 2-3 camere
Mai 2024
Preturi de la 42.000 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie