Apartament 2 camere, parcare inclusa, disponibil,Grand Arena Mall

Aparatorii Patriei, Bulevardul Metalurgiei
ID Anunt: 42522

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 2
Etaj: 2
S.U.: 50.61 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 50.61 mp
Suprafata utila + balcon: 57.74 mp
Suprafata construita: 66 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+3E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • curte amenajata
 • gazon
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre vanzare un apartament decomandat cu 2 camere, ce face parte din proiectul imobiliar Next Residence, proiect amplasat in sectorul 4 al Capitalei in proximitatea  galeriilor comerciale ce formeaza Grand Arena Mall Brancoveanu.

Imobilul din care face parte locuinta prezentate a fost finalizat in anul 2018, are regim de inaltime redus, iar apartamentul este disponibil la etajul 2/3 al acestuia.

Proprietatea este mobilata si utilata complet, este gata pentru a putea fi locuita si dispune de o suprafata totala utila de 57.74 mp, cu balcon inclus de 7.13 mp.

*In pretul afisat este inclus si un loc de parcare, amplasat in apropierea caii de acces in imobil.

Puncte de interes

Zona rezidentiala in care este amplasat imobilul a beneficiat in ultimii ani de o dezvoltare urbana masiva: infrastructura este completa, strazile sunt asfaltate si iluminate nocturn, trotuarele sunt amenajate, iar mijlocul de transport in comun STB ( linia 241) faciliteaza legatura directa cu statia de metrou Aparatorii Patriei in doar cateva minute.

Accesul catre imobil se face rapid prin multiple artere de circulatie ample (Bulevardul Constantin Brancoveanu, Alexandru Obregia sau Metalurgiei), sau prin strazi adiacente acestora (Strada Aurel Persu, Strada Postalionului, Drumul Gilaului, Drumul Binelui).  

Intreaga zona rezidentiala ofera conditii de locuit prospere intrucat se regasesc in proximitate toate punctele de interes importante precum: institutii de invatamant (crese, gradinite, scoli si licee), unitati spitalicesti si unitati bancare numeroase, cafenele si restaurante.

In imediata apropiere a imobilului sunt amplasate magazine mixte si centre comerciale mari: Selgros, Carrefour, Lidl, Kaufland, Auchan sau Metro, dar si alei ample de promenada, locuri de joaca si parcuri.

Un aspect foarte important de luat in calcul este apropierea fata de parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare. Tema principala a parcului este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este de: 73.000 euro

*Loc de parcare in cota indiviza inclus in pret.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

 

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.