Apartament tip studio, mobilat si utilat, Grand Arena Mall

Bd Constantin Brancoveanu, Grand Arena Mall, Str. Luica
ID Anunt: 50426

Trimite linkul unui prieten pe

Studio
Etaj: 1
S.U.: 47.20 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 47.20 mp
Suprafata utila + balcon: 49.20 mp
Suprafata construita: 57 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+5 Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • pavaj
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul tip studio pe care il propunem spre vanzare este mobilat si utilat, gata de locuit, disponibil intr-un proiect imobiliar finalizat 2015, din imediata apropiere a intersectiei Bd. Constantin Brancoveanu cu Str. Turnu Magurele, Sector 4, Bucuresti.

Imobilul din care face parte apartamentul prezentat are regim de inaltime redus, respectiv parter+5 Etaje si este prevazut cu lift si videointerfon.

Locuinta are suprafata totala utila de 49.2 mp, este disponibila la etajul 1 si dispune de o compartimentare moderna, dispusa dupa cum urmeaza: living 20.2 mp, dormitor 10 mp, bucatarie inchisa 5.5 mp,  baie prevazuta cu geam 4.40 mp si balcon 2 mp.

Aceasta proprietate este contorizata individual si se vinde complet finisata, cu bucataria mobilata, cu obiecte sanitare si mobilier in baie, balcon inchis cu geam termopan.

Puncte de interes

Accesul catre imobil se face rapid prin multiple artere de circulatie ample (Bulevardul Constantin Brancoveanu, Alexandru Obregia sau Metalurgiei), sau prin strazi adiacente acestora: Turnu Magurele, Aurel Persu, Postalionului, Drumul Gilaului, Drumul Binelui, Drumul Dealul Babii.  

Zona rezidentiala in care este amplasat imobilul a beneficiat in ultimii ani de o dezvoltare urbana masiva: infrastructura este completa, strazile sunt asfaltate si iluminate nocturn, trotuarele sunt amenajate, iar mijlocul de transport in comun STB (liniile 102, 141, 220, 241) faciliteaza legatura directa cu statiile de metrou Aparatorii Patriei sau Constantin Brancoveanu in doar cateva minute.

Intreaga zona rezidentiala ofera conditii de locuit prospere intrucat se regasesc in proximitate toate punctele de interes importante precum: institutii de invatamant (crese, gradinite, scoli si licee), unitati spitalicesti si unitati bancare numeroase, cafenele si restaurante.

In imediata apropiere a imobilului sunt amplasate centre comerciale mari: Selgros, Carrefour, Lidl, Kaufland, Auchan sau Metro, dar si alei ample de promenada, locuri de joaca si parcuri sau numeroase magazine cu specific comercial mixt.

Un aspect foarte important de luat in calcul este apropierea fata de parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti desfasurat pe o suprafata ampla de 4 hectare, ce dispune de zone de relaxare cu suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare.

Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 7 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului tip studio este de: 66.000 euro

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.