Apartament 2 camere, bloc nou, Grand Arena Mall Metalurgiei

Bd Constantin Brancoveanu, Mall Grand Arena
ID Anunt: 36739

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Family Residence Brancoveanu

73.100 Euro
66.700 Euro
(+ TVA)
*Pret promotional in limita disponibilitatii
Calculator Rate
Nr. camere: 2
Etaj: parter
S.U.: 60.10 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 60.10 mp
Suprafata utila + balcon: 60.10 mp
Suprafata construita: 69 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+6E+7ER+8ER
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj
 • rulouri

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere pe care il prezentam astazi, are o compartimentare moderna, camere mari si luminoase, este dispus la parter intr-un imobil nou cu regim de inaltime P+6E+7ER+8ER.

Locuinta are o suprafata utila de 60.10 mp si este proiectata sa ofere maximul de functionalitate si confort, aceasta beneficiaza de lumina naturala, vedere catre zonele verzi din cadrul ansamblului si nu in ultimul rand, aceasta vine finisata si echipata cu materiale premium.

Proiectului imobiliar din care face parte locuinta propusa este compus din 4 blocuri de locuinte mixte, insotite de numeroase facilitati complementare, si genereaza in momentul de fata un numar total de 280 unitati locative diverse insotite de parcari, spatii verzi si cai de acces in ansamblu, iluminate nocturn.

Locuinta este finisata si echipata cu materiale de calitate premium si beneficiaza de rulouri exterioare instalate la fereste.

Puncte de interes

Ansamblul Family Residence Brancoveanu este amplasat in Sectorul 4 al Capitalei, in apropierea centrelor comerciale si a marilor magazine cum sunt: Grand Arena Mall, Hornbach, Selgros, Lidl, Penny sau Kaufland.

Zona in care este amplasat imobilul beneficiaza de infrastructura completa, iluminat public, trotuare ample amenajate, locuri de joaca numeroase, alei de promenada si spatii de agrement. Nu lipsesc din imediata apropiere a locuintei punctele de interes importante cum sunt institutiile de invatamant ( crese, gradinite, scoli si licee), unitatile bancare si spitalicesti, restaurantele, cafenelele sau sali de sport.

Accesul catre imobil se realizeaza rapid din bulevarde ample cu trafic fluidizat precum: Bd. Constantin Brancoveanu, Bd. Alexandru Obregia, Bd. Metalurgiei, sau prin strazi adiacente cum sunt Drumul Binelui, Drumul Dealu Alunis, Str. Postalionului sau Str. Aurel Persu.

La doar 3 minute de mers fata de imobil se regaseste statia STB (linia 241) care faciliteaza legatura directa cu statia de metrou Aparatorii Patriei in doar 10 minute.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale, tema principala a acestuia fiind dedicata sportului si relaxarii.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret de lista : 73.100 Euro + TVA

Pret promotional in limita disponibilitatii: 66.700 Euro + TVA 

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Family Residence Brancoveanu

Family Residence Brancoveanu

zona Mall-ului Grand Arena Berceni

Amplasat in Sectorul 4 al Bucurestiului, mai exact in zona Mall-ului Grand Arena Berceni, proiectul beneficiaza de o dezvoltare rezidentiala masiva in ultima perioada, datorita avantajelor zonei, inclusiv accesului rapid la mijloacele de transport in comun si distantei scurte fata de punctele de interes major.

Apartamente 1-3 camere
Finalizat
Preturi de la 52.900 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.