Apartament 2 camere decomandat, Mall Grand Arena, Bd. Brancoveanu

Bd Constantin Brancoveanu, Mall Grand Arena
ID Anunt: 45564

Trimite linkul unui prieten pe

70.500 Euro
65.300 Euro
(+ TVA)
*Pret promotional in limita disponibilitatii
Calculator Rate
Nr. camere: 2
Etaj: 4
S.U.: 53.40 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 53.40 mp
Suprafata utila + balcon: 57.85 mp
Suprafata construita: 67 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • curte amenajata
 • gard
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere pe care il prezentam dispune de o compartimentare moderna, eficienta, are incaperi ample ce beneficiaza de multa lumina naturala si este disponibil la etajul 4/5 al imobilului. Proprietatea propusa spre vanzare face parte dintr-un proiect imobiliar ce beneficiaza de o amplasare excelenta in cadrul Sectorului 4 al Capitalei, in zona Bd. Brancoveanu, Grand Arena Mall.

Noua locuinta este proiectata sa ofere maximul de functionalitate si confort si se preda finisata si echipata cu materiale premium. Ansamblul rezidential din care face parte acest apartament dispune de locuri de parcare delimitate, amenajate corespunzator, atat acoperite cat si neacoperite.

Apartamentul are suprafata utila totala de 57.85 mp, cu balcon inclus de 4.45 mp. Locuinta dispune de o compartimentare decomandata, iar suprafata acesteia a fost distribuita in echilibru, dupa cum urmeaza: hol de 5.85 mp ce dispune de o zona dedicata amenajarii spatiilor de depozitare, living generos 19.50 mp cu acces in balcon, dormitor de 13 mp, bucatarie inchisa ampla de 10.55 mp si baie 4.50 mp.

Puncte de interes

Coket Residence Brancoveanu este un proiect imobiliar modern din Sectorul 4, care este dezvoltat in zona rezidentiala noua din in proximitatea centrului comercial Grand Arena Mall. Accesul spre imobil se realizeaza facil prin bulevarde si strazi ample lipsite de trafic auto precum: Bulevardul Metalurgiei, Bulevardul Alexandru Obregia, Strada Turnu Magurele, Strada Luica, Strada Postalionului sau Drumul Binelui.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale, tema principala a acestuia fiind dedicata sportului si relaxarii.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Mijloacele de transport in comun ce se regasesc in imediata apropierea a ansamblului rezidential fac posibila conectarea cu statiile de metrou din zona dar si cu zona centrala a Capitalei. Nu lipsesc in aceasta noua zona institutiile de invatamant, unitatile medicale si bancare, galeriile comerciale mari si magazinele mixte, cafenele si restaurantele, toate fiind la cateva minute distanta.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 3 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este: 70.500 Euro + TVA

Pret promotional in limita disponibilitatii : 65.300 Euro + TVA

Loc de parcare la parter acoperit: 7.000 Euro + TVA 19%

Loc de parcare exterior: 4.000 Euro + TVA 19%

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.