Apartament 2 camere, finisare premium, disponibil, Strada Luica

Bd Metalurgiei, Carrefour Grand Arena, Str. Luica, Grand Arena Mall
ID Anunt: 51404

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Cavar Residence Brancoveanu

Nr. camere: 2
Etaj: parter
S.U.: 54.05 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 54.05 mp
Suprafata utila + balcon: 56 mp
Suprafata construita: 64 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: D+P+4+5R+6-7R
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • balcon inchis
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • gazon
 • gard
 • lift
 • interfon
 • monitorizare video
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre vanzare un apartament cu doua camere, decomandat, care face parte din proiectul imobiliar Cavar Residenceansamblu rezidential premium,ce dispune de o amplasare excelenta in zona de Sud a Capitalei, Sector 4, in proximitatea Bd. Constantin Brancoveanu si a noului parc Tudor Arghezi.

Apartamentul  prezentat este disponibil la parterul unuia dintre imobilele ce compun proiectul si are suprafata utila totala de 56.00 mp, in care este inclusa si o logie de 1.95 mp. Locuinta dispune de o compartimentare decomandata, camerelele sunt ample si luminoase, distribuite dupa cum urmeaza: camera de zi 20.75 mp, dormitor 14.40mp, bucatarie inchisa  6.35 mp, hol amplu ce permite amenajarea de locuri de depozitare de 8.25 mp si baie 4.30 mp.

Imobilul are regim de inaltime Ds+P+7E si dispune de 2 lifturi silentioase, moderne, pentru fiecare din cele 2 scari. Proiectul imobiliar se remarca atat printr-o amplasarea excelenta cat si prin finisarea de exceptie cu materiale de calitate premium a unitatilor locative, la care se adauga facilitati precum: supraveghere video, control acces intrare, spatii verzi amenajate si locuri de parcare subterane si supraterane.

Puncte de interes

Cavar Residence este amplasat mai exact pe strada Drumul Dealu Babii, in Sectorul 4 al Capitalei, in imediata apropiere a galeriilor comerciale ce formeaza Grand Arena Mall Brancoveanu.

Imobilul este situat in apropierea marilor centre comerciale importante precum: Carrefour, Hornbach, Selgros, Metro, Lidl, Kaufland si ofera acces facil la puncte de interes major: institutii de invatamant (gradinite, scoli si licee), unitati bancare sau unitati spitalicesti, restaurante si cafenele.

La cateva minute de imobil se regaseste Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare. Tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism lungimea de 1670 metri,  dar si piste pentru trotinete si biciclete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Mijloacele de transport in comun se regasesc la cateva minute de mers fata de imobil si asigura legatura directa cu statiile de metrou din proximitate: Aparatorii Patriei si Constantin Brancoveanu.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 4 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de 73.000 Euro + TVA 

In cadrul ansamblului rezidential se pot achizitiona locuri de parcare subterane sau supraterane.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Cavar Residence Brancoveanu

Cavar Residence Brancoveanu

Carrefour Grand Arena Mall Sector 4

Brandul imobiliar Cavar Residence redefineste viata contemporana si o innobileaza de aproximativ 15 ani prin intermediul investitiilor imobiliare de mare anvergura, investitii care sunt astazi un etalon al intregii piete de profil.

Studio, Garsoniere, Apartamente 2-3 camere
Finalizat
Preturi de la 51.000 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.