Apartament 2 camere, Sos. Giurgiului, Piata Progresul

Soseaua Giurgiului, Cimitirul Evreiesc, Piata Progresul, Str. Luica
ID Anunt: 57972

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 2
Etaj: 1
S.U.: 45.5 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 45.5 mp
Suprafata utila + balcon: 49.5 mp
Suprafata construita: 59 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: Parter+2 Etaje+Etaj 3 Retras
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere propus spre vanzare face parte din noul proiect imobiliar de tip boutique numit Corvaris Boutique Residence, proiect localizat intr-o zona excelenta a Sectorului 4 al Capitalei mai exact zona Giurgiului. 

Locuinta prezentata este disponibila la etajul 1/3 al imobilului si are suprafata totala de 49.5 mp distribuita eficient dupa cum urmeaza: living amplu de 19.70 mp, dormitor 12.90 mp, bucatarie inchisa 9.10 mp, baie 3.80 mp si balcon 4 mp.

Apartamentul se vinde finisat complet, dispune de materiale si echipamente de calitate premium, centrala termica in condensare, tamplarie PVC cu geam tripan de ultima generatie si placari deosebite .

Proprietatea propusa reprezinta o oportunitate de investitie excelenta care dispune de localizare foarte buna in raport cu punctele de interes major din zona: institutii de invatamant (crese, gradinite, scoli gimnaziale si licee), piete agroalimentare, hypermarketuri si magazine cu specific comercial mixt, unitati spitalicesti, centre medicale si farmacii, unitati bancare, mijloace de transport in comun, parcuri, locuri de joaca si zone de agrement.

In cadrul proiectului rezidential Corvaris Boutique Residence Giurgiului sunt disponibile locuri de parcare supraterane amenajate, la preturi accesibile.

Puncte de interes

Proiectul imobiliar de tip boutique este amplasat excelent in cadrul Sectorului 4 al Capitalei, mai exact acesta este pozitionat stradal la Soseaua Giurgiului, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun ( tramvai 7, 19, 25, autobuz N107, 102, 116, 220, 418, 419, 420, 465 sau metrou Eroii Revolutiei si Constantin Brancoveanu).

Conectarea cu zona centrala a Bucurestiului se poate face rapid, intrucat distanta de doar 5.5 km poate fi parcursa in aproximativ 20 minute cu autoturismul personal, prin artere rutiere importante, ample, cu trafic auto redus, cum sunt: Soseaua Giurgiului, Calea Serban Voda, Bulevardul Dimitrie Cantemir.

Nu lipsesc din zona intitutiile de invatamant de stat sau cele particulare (crese, gradinite, scoli si licee sau afterschool cu program prelungit), unitatile bancare si centrele medicale, pietele agroalimentare (Piata Resita, Piata Progresul), numeroase centre comerciale cu specific mixt, hypermarketuri ale marilor retaileri (Lidl, Carrefour, Mega Image, Kaufland) cat si locurile de joaca pentru copii, parcurile si zonele de agrement.

Imobilul este amplasat la numai 10 minute de Parcul Oraselul Copiilor (zona Constantin Brancoveanu) sau Parcul Tudor Arghezi (zona Bd. Metalurgiei), cel mai nou si mai modern parc din Bucuresti.

De asemenea, in proximitate se regasesc Mall Sun Plazza si  Delta Vacaresti, doua dintre cele mai importante puncte de interes din  Sectorul 4, Bucuresti.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 3 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este: 67.600 Euro + TVA

Pret promotional in limita disponibilitatii: 65.600 Euro+ TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.