Apartament 3 camere, Grand Arena Mall, adiacent Bd. Brancoveanu

Brancoveanu, Bd.Metalurgiei, Bd. Constantin Brancoveanu, Carrefour, Selgros
ID Anunt: 59196

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu

 • Incalzire in pardoseala
 • Finisaje premium
Nr. camere: 3
Etaj: 2
S.U.: 81.91 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 81.91 mp
Suprafata utila + balcon: 88.97 mp
Suprafata construita: 106 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P + 5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va oferim posibilitatea de a achizitiona un apartament spatios cu 3 camere, disponibil in cadrul ansamblului rezidential Cavar Residence, un proiect premium de dimensiuni mari, dezvoltat in zona Bd. Brancoveanu, aproape de Mall Grand Arena, in Sectorul 4, Bucuresti.

Proiectul imobiliar Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu are un design modern, atragator si aduce in prim plan imobile cu apartamente exceptionale, construite cu tehnologie de ultima generatie, eficiente energetic, proiectate intr-un stil arhitectural ultramodern.

Intregul proiect rezidential a fost conceput cu atentie sporita pentru a crea o atmosfera de calitate, protejata de factorii externi si insotita de un design modern, menit sa ofere sentimentul autentic de „acasa”.

Locuinta propusa are o suprafata utila de 81.91 mp si o compartimentare moderna, dispusa dupa cum urmeaza: hol de acces 6.78 mp, camera de zi spatioasa de 25.44 mp, bucatarie inchisa de 8 mp, hol trecere catre dormitoare de 1.54 mp, dormitor matrimonial de 16.24 prevazut cu baie proprie de 4.85 mp, dormitor 14.71 mp, baie cu acces din hol 4.35 mp si un balcon de 7.06 mp.

Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu dispune de toate facilitatile necesare pentru a asigura o atmosfera de calitate si confort ridicat: sistem de incalzire in pardoseala, centrala termica proprie in condensare, inchideri cu zidarie din caramida Porotherm (30 cm exterior si 24 cm intre apartamente), tamplarie PVC Salamander BlueEvolution 82 cu geam tripan, lift modern si silentios, precum si finisaje premium.

Puncte de interes

Proiectele rezidentiale Cavar Residence sunt o alegere excelenta pentru cei in cautarea unei locuinte accesibile si strategic pozitionate in raport cu principalele puncte de interes.

Localizarea privilegiata a acestui proiect rezidential ofera rezidentilor o conexiune rapida cu statiile de metrou din zona, prin intermediul statiilor STB aflate in imediata vecinatate.

Noul ansamblu imobiliar este situat in Sectorul 4, Bucuresti, in proximitatea centrelor comerciale si a marilor lanturi de magazine, cum ar fi Carrefour Grand Arena, Selgros, Hornbach, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan, dar si de alte puncte de interes, precum institutii de invatamant (crese, gradinite, scoli si licee), unitati medicale si banci, zone de agrement, restaurante si cafenele.

In apropierea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, o zona extinsa de 4 hectare, care include spatii verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, un spatiu special pentru animalele de companie si o fantana arteziana muzicala, oferind un spectacol inedit de lumina si culoare in timpul noptii.

Parcul dispune si de o parcare supraetajata cu 150 de locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate numeroase terenuri de sport.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

 

Magazin 3 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este 120.000 Euro + TVA.

Imobilul dispune de locuri de parcare supraterane.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu

Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu

Grand Arena Mall Sector 4

Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu este un proiect imobiliar premium, care se dezvolta in Sectorul 4, Bucuresti, mai exact la intersectia strazilor Postalionului cu Dealul Cucului, la mica distanta fata de Grand Arena Mall si Bulevardul Metalurgiei.

Studio, Garsoniere, Apartamente 2-3 camere
Septembrie 2025
Preturi de la 46.000 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.