Apartament 3 camere, Grand Arena Mall, disponibil imediat

Bd Metalurgiei, Grand Arena Mall, Bd. Metalurgiei, Berceni
ID Anunt: 53282

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Aimee Residence Brancoveanu

98.700 Euro
90.700 Euro
(+ TVA)
*Pret promotional in limita disponibilitatii
Calculator Rate
Nr. camere: 3
Etaj: 5
S.U.: 73.75 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 73.75 mp
Suprafata utila + balcon: 80.65 mp
Suprafata construita: 89 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gard
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 3 camere propus spre vanzare este disponibil in proiectul imobiliar Coket Residence, proiect ce dispune de o amplasare deosebita in zona de Sud a Capitalei. Imobilul este localizat in proximitatea galeriilor comerciale ce formeaza Grand Arena Mall, la distanta mica de Bd. Constantin Brancoveanu sau Bd. Metalurgiei.

Locuinta este disponibila la etajul 5/5 al imobilului si are suprafata utila totala de 80.65 mp ( cu balcon de 6.90 mp inclus).

Apartamentul dispune de o compartimentare moderna si eficienta, care a permis crearea de spatii interioare ce beneficiaza de lumina naturala din abundenta, iar incaperile sunt distribuite dupa cum urmeaza: camera de zi 18.25 mp, bucatarie inchisa 9.50 mp, dormitor 12.35 mp, dormitor matrimonial 17.85 mp, baie 3.30mp, hol amplu 12.50 ce permite amenajarea de spatii de depozitare si balcon.

Locuinta se preda finisata complet cu materiale de calitate premium si reprezinta o oportunitate pentru cei care doresc sa locuiasca intr-o zona rezidentiala noua, dezvoltata la standarde inalte de calitate, cu facilitati multiple.

Puncte de interes

Imobilul este localizat in imediata vecinatate a centrului comercial Grand Arena Mall, zona Bd. Constantin Brancoveanu, Sector 4, Bucuresti.

Accesul rapiud catre locatie se poate face din: Bd. Metalurgiei, Bd. Alexandru Obregia, Bd. Constantin Brancoveanu, sau strazile: Turnul Magurele, Aurel Persu, Drumul Binelui.

Intrega zona a fost recent modernizata si dispune de strazi asfaltate, iluminate nocturn, trotuare amenajate, iar accesul catre imobil se desfasoara in conditii civilizate si de deplina siguranta. La intrarea in imobil se afla statia STB (linia 241) ce realizeaza legatura directa in doar cateva minute cu statia de metrou Aparatorii Patriei.

Proiectul este amplasat in proximitatea centrelor comerciale sau a marilor magazine cum sunt: Carrefour, Selgros, Hornbach, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan dar si a altor puncte de interes major precum: institutii de invatamant (crese, gradinite, scoli si licee), unitati spitalicesti si unitati bancare, zone de agrement, restaurante si cafenele.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale, tema principala a acestuia fiind dedicata sportului si relaxarii.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de: 98.600 Euro + TVA 

Pret promotional in limita disponibilitatii: 90.700 Euro + TVA 

In cadrul ansamblului rezidential se poate opta pentru achizitia locurilor de parcare supraterane sau acoperite (la parterul imobilului).

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Aimee Residence Brancoveanu

Aimee Residence Brancoveanu

Mall Grand Arena, Kaufland Berceni

Aimee Residence Brancoveanu este un proiect rezidential compus din 3 blocuri de locuinte mixte: apartamente de tip studio, garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere. Daca iti doresti un apartament in zona Bulevardului Brancoveanu, cu acces rapid catre zonele verzi, spatiile comerciale si centrul orasului, acest proiect ar putea fi cea mai buna optiune pentru tine, avand un raport excelent intre calitate si pret.

Garsoniera, Apartament Tip Studio, 2 si 3 Camere
Finalizat
Preturi de la 60.500 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.