Apartament tip studio, Bd. Brancoveanu, Grand Arena Mall

Brancoveanu, Grand Arena Mall
ID Anunt: 47521

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Family Residence Brancoveanu 2

62.900 Euro
59.000 Euro
(+ TVA)
*Pret promotional pentru primele 10 unitati vandute
Calculator Rate
Studio
Etaj: 5
S.U.: 46.21 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 46.21 mp
Suprafata utila + balcon: 51.61 mp
Suprafata construita: 57 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: D+P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre vanzare un apartament tip studio, modern, disponibil intr-un proiect imobiliar finalizat ce se regaseste in imediata vecinatate a galeriilor comerciale ce formeaza Grand Arena Mall, in Sectorul 4 al Capitalei.

Ansamblul rezidential Family Residence Brancoveanu  dispune de o amplasare excelenta si se regaseste in noua zona rezidentiala dezvoltata la standarde inalte din proximitatea intersectiei Bulevardului Constantin Brancoveanu cu Strada Luica. Fiind un proiect complet din punct de vedere al functionalitatii, Family Residence Brancoveanu dispune de o arhitectura moderna si compartimentari interioare eficiente, ergonomice si confortabile care satisfac cele mai exigente cerinte.

Proprietatea prezentata este disponibila la etajul 5 al imobilului, are o suprafata utila totala de 51.61 mp dispusa echilibrat printr-o compartimentare moderna si eficienta, astfel: camera de zi cu bucatarie deschisa 22.80 mp, dormitor 15.36 mp, hol amplu de acces 4.74, baie 4.57 si balcon 4.20 mp.

Imobilul din care face parte locuinta propusa are regim de inaltime redus, respectiv D+P+5E si dispune de lift performant de 8 persoane si de spatii de depozitare ce se regasesc pe fiecare etaj in parte.

In ansamblu sunt prevazute spatii destinate parcarilor care pot fi achizitionate atat la subteran ca si garaje, cat si suprateran.

Puncte de interes

Proiectul imobiliar Family Brancoveanu este amplasat intr-o zona rezidentiala completa, care abunda in facilitati complementare chiar si din punct de vedere comercial, deoarece contine pe langa micile magazine de proximitate si o zona comerciala ampla compusa din mari magazine, centre comerciale si hipermarketuri, cum sunt: Grand Arena Mall, Carrefour Berceni, Selgros, Hornbach Berceni, Lidl, Kaufland, Metro, Jumbo, Auchan.

Accesul catre imobil se face rapid atat din artere de circulatie ample precum bulevardele Constantin Brancoveanu, Alexandru Obregia si Metalurgiei, cat si prin strazi adiacente cu trafic auto redus cum sunt: Turnu Magurele, Aurel Persu, Postalionului sau Drumul Binelui.

Mijlocul de transport in comun STB (linia 241) faciliteaza rapid legatura directa cu statia de metrou Aparatorii Patriei, iar distanta de doar 8 km fata de zonele centrale importante ale Capitalei se poate parcurge cu autoturismul personal in aproximativ 20 minute.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, parc ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

 

Magazin 1 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret de lista : 62.900 Euro+  TVA

Pret promotional pentru primele 10 unitati vandute : 59.000 euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

 

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Family Residence Brancoveanu 2

Family Residence Brancoveanu 2

Grand Arena Mall, Brancoveanu

Sub deviza “Intinerim Bucurestiul”, ne-am propus sa cream acest proiect, special pentru tinerii care isi doresc sa isi gaseasca locul numit “acasa”, intr-o locuinta noua, amplasata intr-un cartier modern, ridicat cu simt de raspundere si pasiune, pentru rezidentii sai.

Garsoniera, Garsoniera dubla, Apartamente 2 si 3 Camere
Finalizat
Preturi de la 62.800 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.