Brancoveanu, Luica, apartament tip studio

Brancoveanu, Luica
ID Anunt: 32266

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Sabina’s Residence Brancoveanu

Studio
Etaj: 1
S.U.: 48.20 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 48.20 mp
Suprafata utila + balcon: 52.5 mp
Suprafata construita: 58 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+3E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj
 • loc de joaca

Prezentare

Apartamentul prezentat face parte din ansamblul rezidential Sabina Residence Brancoveanu, proiect format din 4 imobile cu regim mic de inaltime, respectiv Parter+3Etaje. Apartamentul dispune de o compartimentare inteligenta, echilibrata si este disponibil la etajul 1 al imobilului nou construit. Ca localizare, ansamblul rezidential este amplasat excelent in zona Luica – Brancoveanu, foarte aproape de intersectia strazilor Pogoanele cu strada Orastie, Sector 4, Bucuresti.

Locuinta dispune de incaperi spatioase ce beneficiaza de lumina naturala pe toata perioada zilei si este structurata astfel: living cu acces in balcon, dormitor, baie, bucatarie si hol ce permite amenajarea unui spatiu de depozitare. Suprafata utila totala a apartamentului este de 52.5 mp, in care este inclus balconul de 4.30 mp.

Puncte de interes

Proiectul este amplasat pe strada Boltei, in Sectorul 4 al Capitalei, intr-o zona ce beneficiaza de infrastructura completa: strazi asfaltate, iluminat public, trotuare ample. In proximitatea ansamblului regasim: scoli, gradinite, parc pentru copii, unitati spitalicesti, farmacii si unitati medicale, sali de fitness, benzinarii, magazine si centre comerciale mari (Penny Market, Lidl, Mega Image, Carrefour Grand Arena, Kaufland, Selgros, Hornbach, Dedeman).

Mijlocul de transport in comun se regaseste la cateva minute distanta, acces rapid la liniile de STB (102,116, 216, 220).

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 10 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de: 62.700 Euro + TVA

Pret loc de parcare: 3000 euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

*Se accepta plata esalonata pe o perioada de 2 ani cu avans de minim 20.000 euro

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Sabina’s Residence Brancoveanu

Sabina’s Residence Brancoveanu

Luica – Brancoveanu, Sector 4

Proiectul rezidential Sabina’s Residence Brancoveanu este amplasat in Sud-ul Capitalei, mai exact in zona Luica – Brancoveanu, foarte aproape de intersectia strazilor Pogoanele cu strada Orastie, Sector 4, Bucuresti.

Garsoniera, Apartamente 2-3 camere
Mai 2024
Preturi de la 42.000 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0 €
max 0 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.