Garsoniera, bloc nou, Sector 4, Berceni, Turnu Magurele

Brancoveanu, Mall Grand Arena
ID Anunt: 37441

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Family Residence Brâncoveanu

Garsoniera
Etaj: parter
S.U.: 33.50 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 33.50 mp
Suprafata utila + balcon: 33.50 mp
Suprafata construita: 44 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+8E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Locuinta propusa spre vanzare face parte dintr-un nou proiect imobiliar din zona de sud a Bucurestiului, proiect ce dispune de o pozitie excelenta in raport cu mijloacele de transport in comun sau cu punctele de interes major, deoarece terenul pe care este edificat se afla foarte aproape de Soseaua Turnu Magurele.

Garsoniera are o suprafata utila de 33.50 mp si beneficiaza de o compartimentare moderna: camera de zi, bucatarie inchisa, baie utilata complet si este disponibila la parterul unui imobilului cu regim de inaltime redus P+8E.

Unitatile locative din cadrul proiectului imobiliar se predau bransate la toate utilitatie orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare) si contorizate individual.

Puncte de interes

Proiectul in care este amplasata garsoniera este situat in apropierea centrelor comerciale si marilor magazine cum sunt: Grand Arena Mall, Hornbach, Selgros, Metro, dar si a altor puncte de interes major si anume unitati de invatamant sau unitati spitalicesti.

Zona beneficiaza de o infrastructura completa, strazi asfaltate, iluminat public, acces rapid atat din Bulevardul Metalurgiei, cat si din strada Turnu Magurele, iar liniile STB ce fac legatura cu statiile de metrou Aparatorii Patriei si Constantin Brancoveanu sunt la doar cateva minute distanta.

Magazin 2 minute
Transport public 4 minute
Scoala/Gradinita 6 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Pret – 42.880 Euro TVA 5% inclus.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Family Residence Brâncoveanu

zona Mall-ului Grand Arena Berceni

Amplasat in Sector 4 Bucuresti, mai exact in zona Mall-ului Grand Arena Berceni, zona care a cunoscut o dezvoltare rezidentiala masiva in ultima vreme datorita avantajelor de care dispune in ceea ce priveste accesul rapid la mijloace de transport in comun si distanta mica fata de punctele de interes major din zona

Apartamente 1-3 camere
Finalizat
Preturi de la 42.880 euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 2144 €
max 21440 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie