Apartament 2 camere, Bulevardul Metalurgiei

Aparatorii Patriei, Lidl Metalurgiei
ID Anunt: 11574

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

 • Cel mai bun pret
 • Terasa
Nr. camere: 2
Etaj: 8
S.U.: 51.10 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 51.10 mp
Suprafata utila + balcon: 51.10 mp
Suprafata construita: 61.30 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+8E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii

Prezentare

Proiectul Top House Residence Metalurgiei se afla intr-o zona cu acces rapid catre Bulevardul Metalurgiei si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Lidl, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, precum si catre institutii de invatamant. si spitalicesti. Infrastructura din zona este completa, cu strazi asfaltate, iluminat public si acces rapid la statia de metrou Dimitrie Leonida si STB 125, 141, 220, N 105.

Apartamentul disponibil la vanzare se afla in blocul 1, la etajul 11 ​​si are o suprafata utila de 56,17 mp, compusa din camera de zi, bucatarie, hol, baie, dormitor si un balcon de 7,87 mp, rezultand o suprafata totala. utila de 64,04 mp.

Locuinta este finisata completa si echipata cu cele mai moderne echipamente si materiale de inalta calitate, cum ar fi tamplaria PVC Salamander cu geam tripan si sistem de inchidere Roto, placile ceramice importate din Spania si Italia, parchetul laminat importat din Austria, usile de interior importate. din Italia, obiectele sanitare Sannex importate din Spania, usa de la intrarea cu sisteme antiefractie si centrale termice Ariston 24kw, in condensare, conform normelor in vigoare.

 

Puncte de interes

In plus, in imediata apropiere a unui proiect se afla mai multe institutii de invatamant si spitalicesti, precum si multe parcuri si zone verzi, acestea oferind un mediu sanatos si linistit pentru locuitori.

De asemenea, accesul la centrul orasului este facil si rapid, fiind situat la o distanta scurta de Bulevardul Metalurgiei, care ofera conexiuni rapide cu principalele artere de circulatie din Bucuresti.

Cu toate acestea, Top House Residence Faza 2 ofera totodata oportunitatea unui loc intr-un mediu verde, linistit si sigur, cu multiple facilitati si dotari moderne, precum:

 • Spatii verzi amenajate;
 • Paza non-stop;
 • Acces controlat cu sistem electronic de securitate;
 • Locuri de parcare subterane si supraveghere video.

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele pe care le ofera proiectul Top House Residence Faza 2, care reprezinta o alegere ideala pentru cei care doresc sa isi construiasca o viata linistita si confortabila in sud Bucurestiului.

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 15 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista a apartamentului este: 70.900 Euro TVA 5% inclus.

Preturi Promotionale :

 • pentru plata numerar in sistem anticipat 65.900 Euro TVA 5% inclus.
 • pentru achizitia prin credit ipotecar avans 15%: 67.900 Euro TVA 5% inclus.

Parcari Supraterane:  5.000 Euro + 19% TVA

Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Efectueaza rapid o simulare online accesand linkul: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

B-dul Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2 este compus dintr-un numar de 3 imobile de locuinte mixte, al caror regim de inaltime este parter + 8 etaje, plus o parcare supraetajata alipita blocului 3.

Garsoniere, Apartamente 2-3 camere
August 2024
Preturi de la 54.000 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie