Apartament tip Studio, Carrefour Grand Arena, Meridian Auto

Berceni, Selgros, Kaufland, Meridian Auto
ID Anunt: 29772

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Family Residence Brancoveanu 2

Studio
Etaj: parter
S.U.: 47.47 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 47.47 mp
Suprafata utila + balcon: 51.67 mp
Suprafata construita: 53.17 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: D+P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul propus spre vanzare face parte din ansamblul rezidential Family Residence Brancoveanu 2, amplasat stradal pe Drumul Dealu Babii, in Sectorul 4 al Capitalei.

Locuința este disponibila la parterul inalt al imobilului si are o suprafata utila de 47.47 mp la care se adauga 4.20 mp balcon, fiind formata dintr-un living cu bucatarie deschisa, dormitor, hol de acces cu spatiu de depozitare, baie si balcon.

Puncte de interes

Ansamblul este situat intr-o zona rezidentiala nou construita in imediata apropiere de Mall Grand Arena. Accesul catre aceasta zona noua este facil si se poate face cu usurinta prin multe bulevarde si strazi importante precum: Bulevardul Constantin Brancoveanu, Bulevardul Metalurgiei, Bulevardul Alexandru Obregia, strada Aurel Persu, Luica sau Postalionului.

Proiectul este situat pe strada Drumul Dealul Babii, la intersectia cu strada Drumul Dealul Alunis, in apropierea celor mai importante centre comerciale ale zonei de Sud (Carrefour, Selgros, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan, Jumbo) precum și a unitatilor de invatamant, a spatiilor de joaca si relaxare.

Distanta pana la statia de STB 241 poate fi parcursa pietonal in aproximativ 5 minute, aceasta facand legatura cu statia de Metrou Aparatorii Patriei.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, parc ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete sau aparate de fitness.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generose, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de 66.500 Euro, Tva 5% inclus.

Pret promotional pentru primele 10 unitati vandute: 59.900 Euro TVA 5% inclus

Loc de parcare:

 • Suprateran: 5000 Euro, Tva inclus;
 • Subteran: 8000 Euro, Tva inclus.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Family Residence Brancoveanu 2

Family Residence Brancoveanu 2

Grand Arena Mall, Brancoveanu

Sub deviza “Intinerim Bucurestiul”, ne-am propus sa cream acest proiect, special pentru tinerii care isi doresc sa isi gaseasca locul numit “acasa”, intr-o locuinta noua, amplasata intr-un cartier modern, ridicat cu simt de raspundere si pasiune, pentru rezidentii sai.

Garsoniera, Garsoniera dubla, Apartamente 2 si 3 Camere
Finalizat
Preturi de la 62.800 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.