Garsoniera dubla, finalizata, Carrefour Grand Arena

Bd Metalurgiei, Selgros Berceni, Meridian Auto, Turnu Magurele
ID Anunt: 12580

Trimite linkul unui prieten pe

Studio
Etaj: 5
S.U.: 44.80 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 44.80 mp
Suprafata utila + balcon: 49.40 mp
Suprafata construita: 57 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane traforaj metallic
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Garsoniera dubla prezentata face parte din proiectul imobiliar Vision Residence, un ansamblu rezidential nou din Sectorul 4 amplasat in vecinatatea galeriilor comerciale Grand Arena Mall.

Locuinta are suprafata utila de 44.80 mp la care se adauga un balcon de 4.60 mp si este disponibila la etajul 5/5 al imobilului. Rezidentii proiectului imobiliar Vision Residence beneficiaza de existenta de spatii verzi amenajate in cadrul imobilului, la fel si de locuri de parcare acoperite si supraterane.

Puncte de interes

Ansamblul Vision Residence este format din 2 blocuri si este amplasat in apropierea centrului comercial Carrefour Grand Arena Mall, in Sudul Capitalei. Zona in care este edificat proiectul imobiliar beneficiaza de infrastructura completa, are strazi asfaltate, trotuare si iluminat public. Accesul catre mijloacele de transport in comun se face cu usurinta, acestea fiind la doar cateva minute de mers de imobil.

Zona este accesibila, traficul este redus, iar conectarea cu punctele de interes major se face prin artere importante, cum sunt: strazile Turnu Magurele, Luica, Aurel Persu, bulevardele Constantin Brancoveanu, Metalurgiei, Alexandru Obregia. Investițiile in infrastructura din ultimii ani au fost majore intrucat putem enumera: realizarea pasajului subteran auto de la Piata Sudului pentru fluidizarea traficului, a noului pod de pe Calea Vacaresti care asigura acces rapid catre centrul orasului, la fel si largirea bulevardelor mari si a strazilor invecinate ale acestora.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, parc ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 5 minute
Transport public 6 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 12 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este: 61.000 Euro, TVA 5% inclus.

Pret promotional in limita stocului disponibil: 59.500 Euro TVA 5% inclus.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.