Apartament 2 camere decomandat – The Grand Kristal Residence City

Berceni, Bulevardul Metalurgiei
ID Anunt: 9830

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

 • Cel mai bun pret
 • Promotie
Nr. camere: 2
Etaj: 2
S.U.: 55.29 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 55.29 mp
Suprafata utila + balcon: 66.62 mp
Suprafata construita: 67 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+11
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vinarom
 • vopsea lavabila
 • geamuri tripan
 • travertin
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • sistem alarma
 • sensor pentru incendii
 • monitorizare video

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere prezentat, are o compartimentare decomandata cu camere mari si luminoase, este disponibil la etajul 2 intr-un imobil nou cu regim de inaltime P + 11 Etaj, amplasat în proiectul imobiliar  The Grand Kristal Residence City Metalurgiei.

Puncte de interes

Noul proiect  The Grand Kristal Residence City Metalurgiei  este amplasat in  Sectorul 4 , in arealul format de strada Dumitru Brumarescu, Drumul Dealul Bradului si b-dul Metalurgiei. Este situat in imediata apropiere a statiei de metrou Dimitrie Leonida, este in curs de edificare pe o suprafata de 100.000 mp, iar la finalizare va avea in componenta  22 de blocuri cu regim mixt de inaltime: P + 7 Etaje, P + 8Etaje, P + 10Etaje si P + 11 Etaje, care vor genera peste 2.000 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere.

In interiorul ansamblului sunt amenajate locuri de joaca pentru copii, parcuri cu spatii destinate relaxarii amenajate moderne cu mobilier urban si 2.400 de locuri de parcare delimitate si iluminat nocturn, din care 50% sunt deja functionale, iar la finalizare proiectului imobiliar va fi deservit  si de o pista de biciclete ce va traverseaza toata suprafata acestui condominiu. 

Viitorii locuitori ai acestui ansamblul rezidential au acces rapid către Bulevardul Metalurgiei și către centre comerciale din zonă: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena și Sun Plaza Mall, dar și către instituții de invatamant prescolar, primar, gimnazial, universitar și unitati de sanatate publica si privata.

Mijloace de transport in comun:  STB 125, 141, 241, 220, N 105  si statia de  metrou Dimitrie Leonida.

Magazin 1 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret apartament 75.900 Euro TVA 5% inclus.

Loc de parcare: 4.000 Euro + TVA 19%.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 10% din pretul de lista, iar pentru plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5% din pret.

Ca o noutate va oferi posibilitatea platilor esalonate (rate la dezvoltator), precum si orice alta forma de plata care presupune efectuarea platilor sub forma ratelor lunare sau trimestriale. Aceasta varianta de plata este supusa unor termeni si conditii, ce vor fi stabilitate in functie de profilul fiecarui cumparator, in functie de normele de finantare aplicabile si de prevederile legale in vigoare, la data contractarii apartamentului.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

Bulevardul Metalurgiei, strada Dumitru Brumărescu

Conceptul urbanistic indraznet, functionalitatea excelenta si designul modern al imobilelor din ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei provin din dorinta dezvoltatorilor brandului Kristal Residence de a oferi viitorilor rezidenti posibilitatea de a locui intr-o comunitate integrata si de a beneficia de un nivel de trai linistit si confortabil.  

Apartamente 2-4 camere
Noiembrie 2024
Preturi de la 68.900 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie