Apartament 2 camere finalizat, The Grand Kristal, Parc Tudor Arghezi

Bd Metalurgiei, Metro Berceni, Parcul Tudor Arghezi, Grand Arena Mall
ID Anunt: 62658

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

Nr. camere: 2
Etaj: 10
S.U.: 55.29 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 55.29 mp
Suprafata utila + balcon: 64.25 mp
Suprafata construita: 64.35 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+11E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, ce face parte din proiectul imobiliar The Grand Kristal Residence City, ansamblu rezidential amplasat la 5 minute de mers de Parcul Tudor Arghezi, in Sector 4, Bucuresti, zona rond Metro Berceni- Bulevardul Metalurgiei.

Apartamentul este situat la etajul 9/11 al imobilului si are suprafata utila totala de 64.25 mp, cu balcon inclus de 8.96 mp.

Locuinta a fost proiectata sa ofere maximul de functionalitate si confort printr-o compartimentare decomandata, camerele acesteia beneficiaza de lumina naturala din abundenta, iar suprafata acestora a fost distribuita in echilibru, dupa cum urmeaza: hol de acces amplu de 6.31 mp ce permite amenajariea de spatiilor de depozitare, living 21.18 mp cu acces in balcon, dormitor generos de 13.70 mp cu dressing, bucatarie inchisa 9.38 mp si baie 4.42 mp.

Aceasta proprietate se va preda finisata complet, iar prin colaborarea cu Avalon Romania, renumit membru din domeniul materialelor de constructii, se vor satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de amenajare interioara fiind folosite game standard incluse in pretul apartamentului, dar si premium-luxury.

Puncte de interes

Proiectul imobiliar The Grand Kristal Residence City este amplasat intr-o zona dinamica aflata in plina expansiune urbana din Sectorul 4 al Capitalei, din imediata apropiere a Bulevardului Metalurgiei si a parcului Tudor Arghezi.

Parcul Tudor Arghezi, se intinde momentan pe o suprafata ampla de 4 hectare (urmeaza a fi extinsa) si cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri.

In apropierea parcului au fost amenajate 14 terenuri de sport multifunctionale pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Distanta pana la mijloacele de transport in comun poate fi parcursa in doar cateva minute pietonal, statia STB (liniile 125, 141, 220, 232, 312, N 105) asigura accesul rapid la statiile de metrou din proximitate si la zonele centrale ale Capitalei.

La distante mici fata de imobil se regasesc institutii de invatamant, unitati medicale si farmacii, unitati bancare, cafenele si restaurante, cat si centre comerciale mari precum: Auchan, Metro, Jumbo, Lidl, Kaufland, Selgros sau Carrefour.

De ce sa locuiesti in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 3 minute
Transport public 7 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 25 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret apartament: 72.000 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

Bulevardul Metalurgiei, strada Dumitru Brumărescu

Conceptul urbanistic indraznet, functionalitatea excelenta si designul modern al imobilelor din ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei provin din dorinta dezvoltatorilor brandului Kristal Residence de a oferi viitorilor rezidenti posibilitatea de a locui intr-o comunitate integrata si de a beneficia de un nivel de trai linistit si confortabil.  

Apartamente 2-4 camere
Decembrie 2024
Preturi de la 67.500 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.