Apartament 2 camere, Brancoveanu Luica, loc de parcare inclus

Alexandru Obregia, Luica - Brancoveanu
ID Anunt: 32896

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Sabina’s Residence Brancoveanu

Nr. camere: 2
Etaj: parter
S.U.: 41 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 41 mp
Suprafata utila + balcon: 44 mp
Suprafata construita: 52 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+3E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • vinarom
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta inox
 • balcoane traforaj metallic
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • interfon
 • acoperis

Prezentare

Apartamentul face parte dintr-un ansamblu rezidential nou, compus din 4 blocuri cu un regim de inaltime Parter + 3 Etaje, ceea ce insemna ca atat confortul, cat si intimitatea oferite de regimul mic de inaltime, precum si de dispunerea blocurilor in teren sunt atuuri puternice ale proiectului imobiliar.

Locuinta disponibila are o suprafata totala de 44.20 mp, formata din living de 18.10 mp, dormitor de 10.20 mp si bucatarie inchisa de 8.10 mp. Balconul masoara 3.30 mp, iar accesul catre acesta se face din living.

Spatiile verzi din cadrul proiectului ocupa un procent de 30% din totalul terenului aferent imobilelor, iar ansamblul contine zone amenjate si delimitate pentru parcarea autoturismelor, cai de acces ample, luminate nocturn si loc de joaca destinat copiilor amenajat conform standardelor in vigoare.

Puncte de interes

Proiectul este situat pe strada Boltei, Sector 4, zona ce beneficiaza de infrastructura completa: strazi asfaltate, iluminat public, acces rapid la liniile de STB (102, 116, 216, 220) si puncte de interes cum ar fi: scoli, gradinite, parc pentru copii, unitati spitalicesti, farmacii, sali de fitness, benzinarii, magazine si centre comerciale (Penny Market, Lidl, Mega Image, Carrefour Grand Arena, Kaufland, Selgros, Hornbach, Dedeman).

Terenul pe care este amplasat proiectul are o suprafata de 8.500 mp si dispune de deschideri pe 3 din cele 4 laturi ale sale, iar accesul catre proiect se poate face cu usurinta atat din strada Luica, cat si din strada Giurgiului, in cele mai civilizate conditii.

Investitiile in infrastructura din ultimii ani au depasit nivelul asteptarilor noastre: Pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul Pod de pe Calea Vacaresti, asigura accesul rapid catre centrul Capitalei si bulevardele principale. De asemenea, Șoseaua Berceni, strada Turnu Magurele și strada Luica sunt cele trei bulevarde principale ce au fost largite cu cate o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto.

Magazin 5 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este 53.000 Euro TVA 5% inclus.

Loc de parcare inclus in pretul apartamentului. (Promotie valabila pana la data de 31.05.2023).

Se accepta plata cu credit bancar cat si in RATE LA DEZVOLTATOR pe o perioada de 2 ani.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Sabina’s Residence Brancoveanu

Sabina’s Residence Brancoveanu

Luica – Brancoveanu, Sector 4

Proiectul rezidential Sabina’s Residence Brancoveanu este amplasat in Sud-ul Capitalei, mai exact in zona Luica – Brancoveanu, foarte aproape de intersectia strazilor Pogoanele cu strada Orastie, Sector 4, Bucuresti.

Garsoniera, Apartamente 2-3 camere
Mai 2024
Preturi de la 42.000 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.