Apartament 2 camere, Mall Grand Arena, Brancoveanu, disponibil

Grand Arena, Bulevardul Constantin Brancoveanu, Str. Luica, Mall Grand Arena, Bulevardul Metalurgiei;
ID Anunt: 32316

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Family Residence Brancoveanu 2

Nr. camere: 2
Etaj: parter
S.U.: 54.09 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 54.09 mp
Suprafata utila + balcon: 54.09 mp
Suprafata construita: 59.50 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: D+P+5E
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vinarom
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • gazon
 • lift
 • interfon

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere propus spre vanzare face parte din unul dintre cele mai noi si moderne proiecte rezidentiale din zona de Sud a capitalei, proiect compus din 2 blocuri construite cu un regim de inaltime D+P+5E. Proiectul rezidential din care face parte apartamentul este amplasat in apropiere de centrul comercial Grand Arena Mall si de Bulevardul Constantin Brancoveanu, iar apartamentul se afla la parterul imobilului si are o suprafata totala utila de 54.09 mp.

Puncte de interes

Amplasat pe strada Drumul Dealul Babii, intersectie cu strada Drumul Dealul Alunis, in apropierea celor mai importante centre comerciale ale zonei de sud, unitati de invatamant, spatii de joaca si de relaxare sau statii STB, proiectul rezidential beneficiaza de o pozitionare excelenta care ofera si acces usor catre statia de metrou Aparatorii Patriei, Brancoveanu sau Piata Sudului, acces care se poate face in cateva minute si catre alte mijloace de transport in comun.

Zona in care se afla proiectul rezidential a fost modernizata si reabilitata la sfarsitul anului 2019, cand au fost executate si lucrari ample la retelele de utilitati, iar ulterior s-a efectuat asfaltarea strazilor, amenajarea trotuarelor si a fost montat iluminatul stradal.

Investitiile in infrastructura din ultimii ani au depasit nivelul asteptarilor: Pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul Pod de pe Calea Vacaresti, asigura accesul rapid catre centrul Capitalei si bulevardele principale. De asemenea, soseaua Berceni, strada Turnu Magurele si strada Luica sunt cele trei bulevarde principale ce au fost largite cu cate o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto.

Magazin 1 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 10 minute

Pret si modalitati de plata

Pret de lista : 69.000 Euro TVA 5% inclus.
Pentru plata anticipata la semnarea antecontractului, se ofera discount.
Pret parcari: Suprateran: 5.000 Euro TVA 19% inclus
                    Subteran: 8.000 Euro TVA 19% inclus

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Family Residence Brancoveanu 2

Grand Arena Mall, Brancoveanu

Sub deviza “Intinerim Bucurestiul”, ne-am propus sa cream acest proiect, special pentru tinerii care isi doresc sa isi gaseasca locul numit “acasa”, intr-o locuinta noua, amplasata intr-un cartier modern, ridicat cu simt de raspundere si pasiune, pentru rezidentii sai.

Garsoniera, Garsoniera dubla, Apartamente 2 si 3 Camere
Finalizat
Preturi de la 62.800 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie