Apartament 2 camere – Metalurgiei – Drumul Binelui

Grand Arena, Lidl Metalurgiei
ID Anunt: 13780

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Family Ideal Residence

 • Cel mai bun pret
Nr. camere: 2
Etaj: parter
S.U.: 53.7 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 53.7 mp
Suprafata utila + balcon: 53.7 mp
Suprafata construita: 55 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+6E+7ER
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • travertin
 • vas WC suspendat si bazin incastrat
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii

Prezentare

Apartamentul pe care il propunem spre vanzare face parte din ansamblul Family Residence Ideal, ansamblu situat pe Strada Drumul Binelui din sectorul 4, Bucuresti, mai exact in zona Metalurgiei -Lidl, arie care a cunoscut o dezvoltare rezidentiala masiva in ultima vreme datorita avantajelor de care dispune in ceea ce priveste accesul rapid la mijloace de transport in comun si distanta mica fata de punctele de interes major din proximitate.

Locuinta este disponibila la parterul imobilului, complet decomandata, cu o suprafata utila totala de 53.60 mp, compusa din: bucatarie inchisa, dormitor, hol mare ce permite amenajarea spatiilor de depozitare, baie complet utilata cu obiecte sanitare moderne, living generos + balcon.

Puncte de interes

Proiectul beneficiaza de toate utilitatile prezente in Sectorul 4 (gaze naturale, apa curenta si canalizare, energie electrica), iar accesul se poate face atat din Drumul Binelui cat si din Bulevardul Metalurgiei sau Soseaua de Centura in cele mai civilizate conditii indiferent de anotimp.

In ceea ce priveste aspectul de transport in comun, ansamblul este facilitat cu linia de STB recent infiintata 241 , accesul fiind asigurat catre statia de Metrou Aparatorii Patriei intr-un timp foarte scurt.

Proiectul este amplasat in proximitatea noului parc Tudor Arghezi ce va avea o suprafata de peste 30.000 mp, zona dispune de centre comerciale cum sunt: Jumbo, Auchan, Metro.

Magazin 8 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de 62.500 Euro, TVA 5% inclus.

Loc de parcare: GRATUIT/INCLUS IN PRET.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere substantiala.

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Family Ideal Residence

Str. Drumul Binelui, Kaufland, Lidl Metalurgiei

PROIECT VANDUT! “Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”  

Garsoniera, Garsoniere duble, Apartamente 2 - 3 camere
Finalizat

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie