Apartament 2 camere, mutare rapida, Drumul Binelui, Metalurgiei

Berceni, Grand Arena, Hornbach, Selgros
ID Anunt: 22863

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 2
Etaj: 1
S.U.: 61.2 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 61.2 mp
Suprafata utila + balcon: 66 mp
Suprafata construita: 73.44 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: Sth+P+4
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta inox
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • interfon

Prezentare

Va prezentam spre achitizitie un imobil ce face parter dintr-un proiect bine conturat ce se afla in sudul capitalei, in apropiere de Bulevardul Metalurgiei. Ansamblul dispune de cai interioare de acces, spatiu verde, iluminat nocturn. Proiectul dispune de infrastructură completă cu drum de acces asfaltat, fiind branșat la toate utilitățile orașului.

Apartamentul este disponibil la etajul 1 al imobilului, cu un regim de inaltime de Sth+P+4 etaje, are o suprafata utila de 61.2mp+ 4.8mp balcoane deschise. Este decomandat si compartimentat astfel: bucatarie separata, baie, un hol ce permite amenajarea unui spatiu de depozitare, camera de zi, un dormitor si balcoane cu acces din living si dormitor.

Puncte de interes

Constructia este situata pe strada Drumul Binelui, blocul dispune de acces rapid la statia de metrou Aparatorii Patriei datorita liniei de STB 241.

Accesul catre imobil se face rapid prin Bulevardul Metalurgiei sau strada Drumul Binelui, iar pozitia acestuia fata de punctele de interes major din zona precum scoli, gradinite, centre comerciale este una excelenta, avand in vedere ca pe o distanta mica sunt comasate toate aceste institutii si chiar o zona comerciala importanta: Mall Grand Arena , magazine si centre comerciale: Metro, Auchan, Carrefour, Kaufland, Lidl, Sun Plaza, Grand Arena, Jumbo, Selgros etc.

Mijloace de transport in comun – STB: 241, 232, 313, 312, 141, 220.

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

 1. Pretul de lista al apartamentului este de 75.900 Euro tva 5% inclus, iar pentru plata cash integrala, pretul este de 72.600 Euro.

Avansul minim este de 5%.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata cash.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie