Apartament 2 camere, Sector 4, Hornbach, Carrefour Grand Arena

Bd Alexandru Obregia, Grand Arena Mall, Bd. Constantin Brancoveanu
ID Anunt: 31600

Trimite linkul unui prieten pe

Studio
Etaj: 5
S.U.: 48.1 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 48.1 mp
Suprafata utila + balcon: 54.40 mp
Suprafata construita: 63 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane traforaj metallic
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj
 • parcare acoperita

Prezentare

Apartamentul de 2 camere prezentat face parte dintr-un ansamblul rezidential Vision Residence Brancoveanu din Sectorul 4, amplasat in apropiere de Carrefour Grand Arena Mall. Regimul de inaltime al blocurilor din cadrul proiectului imobiliar este redus, respectiv P+5E etaje.

Spatiile verzi din cadrul proiectului ocupa o suprafata mare din totalul terenului aferent imobilelor, iar ansamblul contine zone amenjate si delimitate pentru parcarea autoturismelor, atat la parterul blocurilor cat si in exterior, cai de acces ample si luminate nocturn.

Locuinta  pe care o propunem spre achizitie este situata la etajul 5 si are o suprafata totala utila de 54.40 de mp, din care balconul este de 6.30 mp.

Puncte de interes

Imobilul este amplasat in apropierea centrelor comerciale mari precum: Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, Lidl, Kaufland, dar si fata de puncte de interes major (institutii de invatamant, unitati bancare si medicale, restaurante si cafenele).

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale, tema principala a acestuia fiind dedicata sportului si relaxarii.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Proiectul beneficiaza de acces imediat la statia STB (linia 241) ce asigura transferul direct catre statia de metrou Aparatorii Patriei.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 12 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 15 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este: 59.500 Euro + TVA 

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.