Apartament 2 camere, Selgros Berceni, Sector 4, Meridian Auto

Alexandru Obregia, Mall Grand Arena, Metro Berceni
ID Anunt: 24707

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Bucuria Residence Brancoveanu

Nr. camere: 2
Etaj: 2
S.U.: 50.45 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 50.45 mp
Suprafata utila + balcon: 54.95 mp
Suprafata construita: 63.20 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: D+P+4E+E5R+E6R
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vinarom
 • vopsea lavabila
 • geamuri tripan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem alarma
 • sensor pentru incendii
 • scara interioara

Prezentare

Apartamentul propus spre vanzare face parte din noul proiectul imobiliar Bucuria Residence, este situat etajul 2 al unui ansamblu cu regim de inaltime D+P+4E+E5R+E6R. Locuinta are o suprafata totala utila de 55,05 mp (50,45 mp + 4,6 mp balcon). Este complet decomandata si compusa din: living de 18.25 mp, bucatarie de 9,50 mp, dormitor de 12,45mp, hol de 5,75 mp ce permite amenajarea spatiilor de depozitare, baie de 4,50 mp si un balcon.

Puncte de interes

Imobilul este situat pe strada Postalionului nr 93-95, Sector 4, pozitionat chiar in fata statiei de STB 241, linie directa ce face legatura cu statia de metrou Aparatorii Patriei, iar printre punctele de interes din zona putem enumera: Carrefour Grand Arena, Selgros, Hornbach, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan, Jumbo, gradinite, magazine, restaurante, scoli, dar si noul parc Tudor Arghezi.

Parcul „Tudor Arghezi” este situat pe Bulevardul Metalurgiei, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, va avea o suprafata de 27.627 mp, din care peste 10.000 mp vor fi doar spatii verzi. Pe langa acestea, proiectul prevede crearea mai multor tipuri majore de zone tematice. Unele, destinate circulatiei pietonale, incluzand pavilioane si chioscuri, iar altele destinate sportului si jocurilor in aer liber. Tot aici va fi amenajat un skate-park de 1.000 de metri patrati, la cele mai inalte standarde.

Magazin 2 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 1 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 25 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista a apartamentului este: 69.700 Euro Tva 5% inclus.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit! Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similiare in zona, cat si pentru credite bancare, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0731.111.803 Sfetcu Marius.

Pozele sunt cu titlu de prezentare!

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Bucuria Residence Brancoveanu

Str. Postalionului, Grand Arena Mall, Hornbach

Proiectul imobiliar Bucuria Residence Brancoveanu este amplasat in Sectorul 4 Bucuresti, in zona centrului comercial Grand Arena Mall, zona rezidentiala relativ noua, unde se afla situate si multe alte mari ansambluri si proiecte de locuinte construite in ultima perioada in acest areal.

Garsoniera, Apartamente 2-3 camere
Decembrie 2023
Preturi de la 50.500 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie