Apartament 2 camere, stradal Bulevardul Metalurgiei, sector 4

Aparatorii Patriei, Parcul Tudor Arghezi, Bulevardul Metalurgiei
ID Anunt: 24828

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Nr. camere: 2
Etaj: 8
S.U.: 52.19 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 52.19 mp
Suprafata utila + balcon: 57.16 mp
Suprafata construita: 70.44 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+8E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • vinarom
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • lift
 • interfon

Prezentare

Va propunem spre achizitie un apartament cu 2 camere decomandat, ce se regaseste in ansamblul rezidential Top House Residence, proiect de mari dimensiuni amplasat in Sectorul 4 al Capitalei pe Bulevardul Metalurgiei, in imediata apropiere a parcului Tudor Arghezi, unul dintre cele mai moderne parcuri din Bucuresti.

Puncte de interes

Top House Residence face parte din primul parc rezidential din Romania dezvoltat in Bucuresti, Metalurgiei Park Residence. Locatia este una excelenta, ansamblul rezidential este amplasat stradal, cu deschidere ampla pe Bulevardul Metalurgiei si se afla la numai 2 minute de mers pana la statia STB (liniile 141, 232, 241, 312, 313, N105). Conectarea cu zona centrala a Capitalei se face rapid, iar distanta pana la statia de metrou Aparatorii Patriei poate fi parcursa pietonal in cateva minute.

La parterul blocurilor ce formeaza acest deosebit ansamblu rezidential sunt amenajate spatii comerciale unde isi vor desfasura activitatea o serie de magazine, unitati,  farmacii, cafenele si restaurante. In imediata apropiere a imobilului se regasesc centre si galerii comerciale mari precum: Auchan, Metro, Lidl, Carrefour Grand Arena, Selgros, dar si institutii de invatamant, unitati bancare si spitalicesti, restaurante si cafenele.

La doar 2 minute fata de imobil se regaseste Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 15 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista a apartamentului este: 72.000 Euro + TVA

Preturi Promotionale :

 • pentru plata numerar: 63.800 Euro + TVA 
 • pentru achizitia prin credit ipotecar avans 15%: 65.700 Euro  + TVA

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

 

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

B-dul Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2 este compus dintr-un numar de 3 imobile de locuinte mixte, al caror regim de inaltime este Parter + 8 Etaje, plus o parcare supraetajata alipita blocului 3.

Garsoniere, Apartamente 2-3 camere
Septembrie 2025
Preturi de la 60.928 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.