Apartament 2 camere stradal Bulevardul Metalurgiei

Alexandru Obregia, Lidl Metalurgiei
ID Anunt: 12854

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

 • Cel mai bun pret
Nr. camere: 2
Etaj: 5
S.U.: 58 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 58 mp
Suprafata utila + balcon: 58 mp
Suprafata construita: 75 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: 8
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii

Prezentare

Apartamentul propus spre vanzare face parte dintr-un proiect nou si modern, Top House Residence Metalurgiei, avand 184 de unitati locative, incepand de la garsoniere simple, apartamente de 2 camere si 3 camere. Situat pe Bulevardul Metalurgiei Sector 4, imobilul este compus din 2 scari cu spatii comerciale la parter, avand un regim de inaltime de 8 nivele.

Apartamentul are o suprafata totala utila de 58,26 mp, finisajele sunt de foarte buna calitate din import: gresie, faianta, parchet de 8 mm, usi de interior, tamplarie PVC Gealan 5 camere cu geam termopan 4 anotimpuri low-e, glafuri la exterior, prize, intrerupatoare, obiecte sanitare in baie Cersanit, Romstal, usa metalica antiefractie. Ca si sistem de incalire folosit pentru acest imobil este centrala termica proprie de 24kw in condensare si calorifere otel. Imobilul mai dispune de parcare supraterana contracost, 2 lifturi pe fiecare scara, interfon, mana curenta fier forjat, gresie antiderapanta pe casa scarii.

Puncte de interes

Locatia aleasa de dezvoltatorii acestui nou proiect este una ce permite accesul rapid catre toate punctele de interes, centrele si galeriile comerciale din zona, precum: Lidl, Metro, Auchan, Jumbo, Carrefour Grand Arena, dar si catre mijloacele de transport in comun, STB (125, 141, 220, 312, 313, 241, 232) si statia de Metrou Aparatorii Patriei

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 9 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este de 73.500 Euro, TVA 5% inclus!
Se poate achizitiona cu un avans minim de 10%.
Loc de parcare suprateran la pretul de: 5.000 euro + TVA 19%.

Exista posibilitatea achizitiei prin orice fel de credit bancar cu sustinere si asistenta gratuita la dosar prin Credit24h.ro sau puteti aplica online la telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

B-dul Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2 este compus dintr-un numar de 3 imobile de locuinte mixte, al caror regim de inaltime este parter + 8 etaje, plus o parcare supraetajata alipita blocului 3.

Garsoniere, Apartamente 2-3 camere
August 2024
Preturi de la 54.000 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie