Apartament tip studio, bloc nou, Mall Grand Arena

Parc Tudor Arghezi, Kaufland Turnu Magurele
ID Anunt: 32593

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Aimee Residence Brancoveanu

Studio
Etaj: 6
S.U.: 44.50 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 44.50 mp
Suprafata utila + balcon: 50 mp
Suprafata construita: 58 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+4E+5ER+6ER
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj
 • parcare acoperita

Prezentare

Apartamentul tip studio pe care il prezentam, dispune de o compartimentare moderna ce a generat spatii ample si luminoase si este disponibil la etajul 6 intr-un imobil nou cu regim de inaltime P+4E+5Er+6Er din zona Brancoveanu, in Sectorul 4 al Capitalei.

Noua locuinta este proiectata sa ofere maximul de functionalitate si confort, beneficiaza de multa lumina naturala si nu in ultimul rand, aceasta este finisata si echipata cu materiale premium. Apartamentul are o suprafata utila de 44.50 mp la care se adauga un balcon cu suprafata de 5.5 mp. In interiorul ansamblului sunt amenajate locuri de parcare delimitate, iluminate nocturn si amenajate corespunzator, 50% dintre acestea fiind acoperite, amplasate la parterul blocurilor.

Puncte de interes

Aparatamentul tip studio face parte din proiectul imobiliar Aimee Residence Brancoveanu, proiect ce este amplasat excelent in Sectorul 4, in zona rezidentiala noua formata langa Mall Grand Arena, unde sunt dispuse numeroase magazine, centre si galerii comerciale, unitati de invatamant si unitati bancare si alte puncte de interes major.

Imobilul are acces facil la mijloacele de transport in comun STB: liniile 102, 141, 220, 312, 313, N105 si 241 ce realizeaza legatura directa cu statia de metrou Aparatorii Patriei sau cu celelalte statii de metrou din zona.

La nici 15 minute de mers fata de imobil se regaseste Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este: 61.000 Euro + TVA 

Pret promotional in limita disponibilitatii- 52.700 + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Aimee Residence Brancoveanu

Aimee Residence Brancoveanu

Mall Grand Arena, Kaufland Berceni

Aimee Residence Brancoveanu este un proiect rezidential compus din 3 blocuri de locuinte mixte: apartamente de tip studio, garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere. Daca iti doresti un apartament in zona Bulevardului Brancoveanu, cu acces rapid catre zonele verzi, spatiile comerciale si centrul orasului, acest proiect ar putea fi cea mai buna optiune pentru tine, avand un raport excelent intre calitate si pret.

Garsoniera, Apartament Tip Studio, 2 si 3 Camere
Finalizat
Preturi de la 60.500 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.