Apartament 2 camere tip studio, Mall Grand Arena, Disponibil imediat

Grand Arena, Bulevardul Constantin Brancoveanu, Str. Luica, Mall Grand Arena, Bulevardul Metalurgiei;
ID Anunt: 32313

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Aimee Residence Brancoveanu

Studio
Etaj: 6
S.U.: 44.50 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 44.50 mp
Suprafata utila + balcon: 49.60 mp
Suprafata construita: 63 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+4E+5ER+6ER
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon

Prezentare

Va prezentam un apartament de 2 camere tip studio cu o suprafata toatala de 49,6 mp. Blocul in care este disponibil apartamentul are un regim de inaltime P+4E+5ER+6ER si este construit in 2022. Apartamentul poate veni insotit si de loc de parcare la parter unde accesul va fi facut de fiecare viitor propietar cu cartela de acces pentru bariera sau in curtea imobilului.

Fiecare apartament beneficiaza de contorizare individuala cu contracte individuale la toate utilitatile, iar in momentul de fata va puteti alege finisajele dintr-o gama variata de modele si culori. Accesul la imobil se face din drumul public care este asfaltat si iluminat public.

Puncte de interes

Ansamblul este situat intr-o zona rezidentiala nou construita in spate la Mall Grand Arena. Accesul catre aceasta zona noua este facil si se poate face pe mai multe bulevarde si strazi importante, fie direct din Bulevardul Metalurgiei, strada Aurel Persu, sau din strada Luica, intersectie cu strada Turnu Magurele inclusiv din strazi secundare, cum sunt strada Drumul Binelui si Strada Postalionului.

In proximitatea ansamblului se afla in constructie Noul Parc Tudor Arghezi, ce va avea o suprafata totala de 2.72 Ha (27.200 mp). Acesta va beneficia de numeroase terenuri de sport, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii si de un Skatepark cu o suprafata de 1.000 mp, construit la cele mai inalte standarde.

Mijloace de transport in comun: STB 102, 141, 220, 312, 313, N105 si 241 care face legatura directa cu statia de metrou Aparatorii Patriei si Maxi Taxi.

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 1 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 10 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este: 63.500 Euro TVA 5% inclus.

Loc de parcare suprateran: 3.500 Euro + TVA 19%

Loc de parcare la parter acoperit: 7.000 Euro TVA inclus

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Aimee Residence Brancoveanu

Mall Grand Arena, Kaufland Berceni

Aimee Residence Brancoveanu este un proiect rezidential compus din 3 blocuri de locuinte mixte: apartamente de tip studio, garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere. Daca iti doresti un apartament in zona Bulevardului Brancoveanu, cu acces rapid catre spatii verzi, spatii comerciale si zona centrala a orasului, acest proiect poate fi cea mai buna optiune pentru tine, avand un raport excelent dintre calitate si pret.

Garsoniera, Apartament Tip Studio, 2 si 3 Camere
Finalizat
Preturi de la 60.500 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie