Apartament tip studio, zona Metalurgiei, Sector 4

Bd Metalurgiei, Grand Arena Mall
ID Anunt: 32841

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Aimee Residence Brancoveanu

Studio
Etaj: 3
S.U.: 47.35 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 47.35 mp
Suprafata utila + balcon: 52.65 mp
Suprafata construita: 59 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+4E+5Er+6Er
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • mana curenta inox
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul tip studio pe care il prezentam astazi, dispune de o compartimentare moderna cu spatii ample si luminoase si este disponibil la etajul 5 intr-un imobil nou cu regim de inaltime P+4E+5Er+6ER. Ansamblul este compus din 3 blocuri de locuinte mixte construit pe un teren cu suprafata de 4300 mp.

Imobilul este proiectat sa ofere maximul de functionalitate si confort, beneficiaza de multa lumina naturala si nu in ultimul rand acesta este finisat si echipat cu materiale premium. Apartamentul are o suprafata utila de 47.35 mp + 5.30 mp balcon. In interiorul ansamblului sunt amenajate locuri de parcare delimitate, iluminate nocturn si amenajate corespunzator, dintre acestea 50% sunt acoperite,la parterul blocurilor.

Puncte de interes

Proiectul imobiliar este situat in Bucuresti Sector 4, in zona rezidentiala noua formata langa Mall Grand Arena in ultima perioada, unde sunt dispuse numeroase magazine de proximitate, centre si galerii comerciale, unitati de invatamant si alte puncte de interes major.

Accesul la mijloacele de transport in comun se poate face imediat,  indiferent ca doriti sa ajungeti in centrul Capitalei sau in orice zona a Bucurestiului, iar aici trebuie mentionat faptul ca in imediata apropiere a proiectului imobiliar exista o statie STB care va poate ajuta sa faceti aceste conexiuni cu orice mijloc de transport in comun, atat terestru, cat si subteran.

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 7 km

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este de: 67.500 Euro, TVA inclus.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Aimee Residence Brancoveanu

Aimee Residence Brancoveanu

Mall Grand Arena, Kaufland Berceni

Aimee Residence Brancoveanu este un proiect rezidential compus din 3 blocuri de locuinte mixte: apartamente de tip studio, garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere. Daca iti doresti un apartament in zona Bulevardului Brancoveanu, cu acces rapid catre zonele verzi, spatiile comerciale si centrul orasului, acest proiect ar putea fi cea mai buna optiune pentru tine, avand un raport excelent intre calitate si pret.

Garsoniera, Apartament Tip Studio, 2 si 3 Camere
Finalizat
Preturi de la 60.500 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.