Apartament 2 camere, Bd. Brancoveanu, Grand Arena Mall

Grand Arena, Mall Grand Arena
ID Anunt: 24650

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Family Residence Brancoveanu 2

73.800 Euro
66.600 Euro
(+ TVA)
*Pret promotional pentru primele 10 unitati vandute
Calculator Rate
Nr. camere: 2
Etaj: 5
S.U.: 55.37 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 55.37 mp
Suprafata utila + balcon: 60.87 mp
Suprafata construita: 70 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: D+P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, modern, disponibil intr-un proiect imobiliar finalizat ce se regaseste in imediata vecinatate a galeriilor comerciale ce formeaza Grand Arena Mall, in Sectorul 4 al Capitalei.

Ansamblul rezidential Family Residence Brancoveanu  dispune de o amplasare excelenta si face parte din zona rezidentiala dezvoltata la standarde inalte din proximitatea intersectiei Bulevardului Constantin Brancoveanu cu Strada Luica.

Proprietatea prezentata este disponibila la etajul 5 al imobilului, are o suprafata utila totala de 60.87 mp dispusa echilibrat printr-o compartimentare moderna si eficienta, astfel: camera de zi 22.54 mp, dormitor 12.15 mp, hol amplu de acces 8.10 mp, bucatarie 8.06 mp, baie 4.52 si balcon 5.50 mp.

Puncte de interes

Imobilul este amplsat pe strada Drumul Dealu Babii, la intersectia cu strada Drumul Dealu Alunis, in apropierea celor mai importante centre comerciale ale zonei de Sud, a unitatilor de invatamant ( gradinite, scoli, licee), medicale si bancare.

Accesul pana la mijlocul de transport in comun STB ( linia 241 face legatura directa cu statia de metrou Aparatirii Patriei) se face facil, in doar cateva minute.

Intreaga zona in care se afla proiectul rezidential a fost modernizata si reabilitata la sfarsitul anului 2019, au fost aduse imbunatatiri majore privind infrastructura: lucrari ample la retelele de utilitati, asfaltarea strazilor, amenajarea trotuarelor introducerea iluminatului stradal.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale, tema principala a acestuia fiind dedicata sportului si relaxarii.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de: 72.400 Euro + TVA 

Pret promotional pentru primele 10 unitati vandute: 66.600 Euro + TVA 

Preturile pentru parcari sunt:

 • Suprateran: 5.000 Euro, TVA inclus;
 • Subteran: 8.000 Euro, TVA inclus.

Aceasta proprietate poate fi achizitionata prin intermediul oricarui tip de credit bancar sau plata in numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Family Residence Brancoveanu 2

Family Residence Brancoveanu 2

Grand Arena Mall, Brancoveanu

Sub deviza “Intinerim Bucurestiul”, ne-am propus sa cream acest proiect, special pentru tinerii care isi doresc sa isi gaseasca locul numit “acasa”, intr-o locuinta noua, amplasata intr-un cartier modern, ridicat cu simt de raspundere si pasiune, pentru rezidentii sai.

Garsoniera, Garsoniera dubla, Apartamente 2 si 3 Camere
Finalizat
Preturi de la 62.800 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.