Apartament 3 camere, Sector 4, Berceni – Luica

Berceni, Grand Arena
ID Anunt: 10435

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Sabina’s Residence Brancoveanu

 • Cel mai bun pret
 • Disponibil Imediat
Nr. camere: 3
Etaj: 1
S.U.: 65.50 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 65.50 mp
Suprafata utila + balcon: 69.50 mp
Suprafata construita: 75 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+3E
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa acoperita
 • acoperis
 • pavaj
 • curte amenajata
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • monitorizare video

Prezentare

Apartamentul propus  spre vanzare are suprafata utila de 68.30 mp + 3.05mp balcon, face parte din proiectul  imobiliar Sabina Residence. Blocurile sunt amplasate in zona de Sud a capitalei, mai exact in zona Luica – Brancoveanu foarte aproape de intersectia strazilor Pogoanele cu strada Orastie, Sector 4, Bucuresti. Locuinta este disponibila la etajul 1 al unui imobil nou cu regim de inaltime redus, P+3E.

Puncte de interes

Ansamblul este pozitionat strategic, la cateva minute de transportul in comun, iar in apropiere se regasesc centre comerciale (Lidl, Mall Grand Arena, Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Sun Plaza Mall, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros), piete, institutii de invatamant, centre medicale, farmacii si zone de relaxare.

Accesul la mijloacele de transport in comun este facil datorita amplasamentului excelent fata de acestea indiferent ca doriti sa ajungeti in centrul Capitalei sau pe centura Bucurestiului. Aici mentionam faptul ca in fata proiectului imobiliar exista o statie STB care va poate ajuta sa faceti aceste conexiuni cu orice mijloc de transport in comun atat terestru cat si subteran.

Magazin 5 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de: 85.000 Euro TVA 5% inclus.

Promotie pana la data de 31.05.2023 loc de parcare GRATUIT in incinta ansamblului.

Posibilitate achizitie prin programul Noua Casa, asistenta gratuita dosar bancar !!! prin Credit24h.roiar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5%.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Sabina’s Residence Brancoveanu

Luica – Brancoveanu, Sector 4

Proiectul rezidential Sabina’s Residence Brancoveanu este amplasat in Sud-ul Capitalei, mai exact in zona Luica – Brancoveanu foarte aproape de intersectia strazilor Pogoanele cu strada Orastie Sector 4 Bucuresti.

Garsoniera, Apartamente 2-3 camere
Mai 2024
Preturi de la 42.000 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie