Apartament 3 camere, Drumul Binelui, Metrou Aparatorii Patriei

Aparatorii Patriei, Metalurgiei Park
ID Anunt: 13595

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

 • Cel mai bun pret
 • Parcare subterana
 • Promotie
Nr. camere: 3
Etaj: 7
S.U.: 67.20 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 67.20 mp
Suprafata utila + balcon: 72.10 mp
Suprafata construita: 83 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: D+P+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • sensor pentru incendii
 • videointerfon
 • sistem fatada mixta
 • porti actionate electric

Prezentare

Proiectul rezidential  Venus Residence 4 face parte din primul parc rezidential din Romania- Metalurgiei Park Residence si este amplasat in vecinatatea celor mai mari galerii comerciale din zona Bulevardului Metalurgiei, precum: Carrefour , Selgros, Hornbach Berceni, Lidl, Kaufland, Auchan, Jumbo.

Imobilul este bransat la toate utilitatile orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare), iar apartamentele se vand in regim de contorizare separata. Regimul de inaltime al imobilului este Demisol + Parter + 7 Etaje, iar apartamentul prezentat este disponibil la etajul 7.

Apartamentul are o compartimentare moderna, cu un living imbinat armonios cu bucataria deschisa in suprafata de 25 mp, dormitoare de 14.40 mp si 13.10 mp, hol amplu ce permite amenajarea unor spatii de depozitare 7.70mp, doua bai si un balcon accesibil zona de living.

Imobilul dispune de diverse facilitati, este prevazut cu lift, locuri de parcare (dezmembrate cadastral) si de multiple spatii verzi amenajate modern.

Puncte de interes

Ansamblul este amplasat in zona de Sud a capitalei, foarte aproape de statia de Metrou Aparatorii Patriei. Accesul catre aceasta zona rezidentiala, se face fie direct din Bulevardul Metalurgiei prin strada Drumul Binelui, sau din strada Turnu Magurele, iar distanta pana la statia de metrou Aparatorii Patriei se poate parcurge pietonal in aproximativ 10 minute.

Vecinatati: Bulevardul Metalurgiei, Soseaua Turnu Magurele, centre de invatamant si spitalicesti si multiple centre comerciale: Mega Image, Penny Market, Metro, Auchan, Lidl, Jumbo, Selgros, Grand Arena Mall sau Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comun: STB: 125, 312, 313, 141, 241, 102, 202, 102, 73, 74, Metrou Aparatorii Patriei.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, parc ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de: 96.000 Euro TVA 5% inclus!

 • Pret parcare supraterana: 6.500 Euro + tva 19%.
 • Pret parcare subterana: 8.500 Euro + tva 19%
 • Boxe prevazute la demisol si pe etaje.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Metalurgiei, metrou Aparatorii Patriei

E timpul sa ai propria ta casa in cadrul Metalurgiei Park Residence. Astazi, aducem in atentia ta unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din Metalurgiei Park Residence, si anume Venus Residence, care reprezinta proiectul cu numarul 4!

Studio, Apartamente 2 - 4 camere
Finalizat
Preturi de la 58.090 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie