Apartament 3 camere, Mall Grand Arena, Meridian Auto, finalizare 2022

Alexandru Obregia, Mall Grand Arena, Lidl Metalurgiei, Meridian Auto
ID Anunt: 27892

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 3
Etaj: 5
S.U.: 63.80 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 63.80 mp
Suprafata utila + balcon: 70.40 mp
Suprafata construita: 81 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta inox
 • balcoane traforaj metallic
 • acoperis
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • interfon
 • scara interioara

Prezentare

Imobilul propus spre vanzare face parte din ansamblul Vision Residence, avand un regim de inaltime P+5E. Ansamblul este alcatuit din apartamente spatioase si luminoase cu balcoane generoase.

Compartimentarile sunt moderne, iar finisajele sunt de calitate premium, clientii avand posibilitatea personalizarii imobilului dupa propriul gust, daca rezervarea se face in timpul constructiei blocului.

Zona in care se afla ansamblul a fost reabilitata si modernizata in anul 2019, s-au efectuat lucrari la asfaltarea strazilor, amenajarea trotuarelor si iluminat stradal.

Puncte de interes

Ansamblul este amplasat pe strada Drumul Dealul Cucului, in proximitatea centrelor comerciale precum: Lidl, Carrefour Grand Arena, Kaufland, Metro, Jumbo, Hornbach, Auchan, scoli si gradinite, centre medicale etc. O alta atractie a zonei de sud este noul parc Tudor Arghezi care se afla in imediata apropriere a imobilului.

De asemenea, in capatul strazii exista linia de STB 241, mijloc de transport in comun ce duce direct la metroul Aparatorii Patriei. Zona ne confera un acces facil si catre Bulevardul Brancoveanu sau Piata Sudului.

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 8 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este: 84.000 Euro TVA 5% inclus.

Parcari exterioare: 3.500 Euro + TVA 19%.

Parcari acoperite la parterul blocului: 5.000 Euro + TVA 19%.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit.

Efectueaza rapid o simulare online accesand linkul: https://simulator.credit24h.ro

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie