Apartament 3 camere, Mall Grand Arena, Sector 4 Bucuresti

Grand Arena, Hornbach Berceni
ID Anunt: 31795

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Aimee Residence Brancoveanu

Nr. camere: 3
Etaj: 2
S.U.: 67.8 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 67.8 mp
Suprafata utila + balcon: 78.55 mp
Suprafata construita: 90 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+4E+5Er+6Er
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj
 • parcare acoperita

Prezentare

Apartamentul cu 3 camere pe care il prezentam dispune de o compartimentare moderna, are incaperi ample ce beneficiaza de multa lumina naturala si este disponibil la etajul 2 intr-un imobil nou cu regim de inaltime P+4E+5Er+6Er amplasat excelent zona Brancoveanu-Postalionului.

Noua locuinta este proiectata sa ofere maximul de functionalitate si confort, se preda finisata si echipata cu materiale premium. Ansamblul rezidential din care face parte acest apartament dispune de locuri de parcare delimitate, amenajate corespunzator, atat acoperite cat si neacoperite.

Puncte de interes

Aimee Residence Brancoveanu este un priect imobiliar modern din Sectorul 4, ce a fost edificat in zona rezidentiala dezvoltata in proximitatea centrului comercial Grand Arena Mall. Accesul spre imobil se realizeaza facil prin bulevarde si strazi ample lipsite de trafic auto precum: Bulevardul Metalurgiei, Bulevardul Alexandru Obregia, Strada Turnu Magurele, Strada Luica, Strada Postalionului.

Intreg arealul din care face parte acest ansamblu rezidential a beneficiat de investitii majore privind infrastructura, amenajarea spatiilor verzi si a zonelor de promenada, largirea bulevardelor si a strazilor principale.

La cateva minute de imobil se afla Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Mijloacele de transport in comun ce se regasesc in imediata apropierea a ansamblului rezidential fac posibila conectarea cu statiile de metrou din zona dar si cu zona centrala a Capitalei. Nu lipsesc in aceasta noua zona institutiile de invatamant, unitatile medicale si bancare, galeriile comerciale mari si magazinele mixte, cafenele si restaurantele, toate fiind la cateva minute distanta.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este: 100.500 Euro TVA 5% inclus.

Loc de parcare la parter acoperit: 7.000 Euro TVA inclus

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Aimee Residence Brancoveanu

Aimee Residence Brancoveanu

Mall Grand Arena, Kaufland Berceni

Aimee Residence Brancoveanu este un proiect rezidential compus din 3 blocuri de locuinte mixte: apartamente de tip studio, garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere. Daca iti doresti un apartament in zona Bulevardului Brancoveanu, cu acces rapid catre zonele verzi, spatiile comerciale si centrul orasului, acest proiect ar putea fi cea mai buna optiune pentru tine, avand un raport excelent intre calitate si pret.

Garsoniera, Apartament Tip Studio, 2 si 3 Camere
Finalizat
Preturi de la 60.500 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.