Apartament 3 camere decomandat, bloc nou, Parc Tudor Arghezi

Grand Arena, Lidl Metalurgiei, parc Arghezi
ID Anunt: 20501

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

 • Stradal Metalurgiei
 • Parc Tudor Arghezi
 • Mutare imediata
Nr. camere: 3
Etaj: 7
S.U.: 77.79 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 77.79 mp
Suprafata utila + balcon: 84.73 mp
Suprafata construita: 105.48 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+8
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre achizitie un apartament cu 2 camere decomandat, ce se regaseste in ansamblul rezidential Top House Residence, proiect de mari dimensiuni amplasat in Sectorul 4 al Capitalei pe Bulevardul Metalurgiei, in imediata apropiere a parcului Tudor Arghezi, unul dintre cele mai moderne parcuri din Bucuresti.

Locuinta este disponibila la etajul 2/7, are suprafata ultila totala de 55.21 mp si dispune de o compartimentare decomandata, dupa cum urmeaza: hol amplu de 5.89 mp ce permite amenajarea unui spatiu de depozitare, living cu suprafata de 18.57 mp cu trecere intr-un balcon de 4.97 mp, bucatarie inchisa de 8.06 mp, dormitor de 13.74 mp si baie de 3.98 mp.

Apartamentul este disponibil la etajul 7 al imobilului si este compus din: living generos cu acces in balcon, dormitor matrimonial cu baie proprie, al doilea dormitor spațios, bucătărie amplă dotata cu spatiu de depozitare(debara), baie cu cada, hol de acces confortabil. Finisajele de calitate se pot alege dintr-o vasta paleta de modele, culori si dimensiuni. Imobilul se preda finisat complet si echipat, iar in functie de preferintele si gusturile viitorului proprietar, acesta poate fi personalizat in detaliu.

Puncte de interes

Top House Residence face parte din primul parc rezidential din Romania dezvoltat in Bucuresti, Metalurgiei Park Residence. Locatia este una excelenta, ansamblul rezidential este amplasat stradal, cu deschidere ampla pe Bulevardul Metalurgiei si se afla la numai 2 minute de mers pana la statia STB (liniile 141, 232, 241, 312, 313, N105). Conectarea cu zona centrala a Capitalei se face rapid, iar distanta pana la statia de metrou Aparatorii Patriei poate fi parcursa pietonal in cateva minute.

La parterul blocurilor ce formeaza acest deosebit ansamblu rezidential sunt amenajate spatii comerciale unde isi vor desfasura activitatea o serie de magazine, unitati,  farmacii, cafenele si restaurante. In imediata apropiere a imobilului se regasesc centre si galerii comerciale mari precum: Auchan, Metro, Lidl, Carrefour Grand Arena, Selgros, dar si institutii de invatamant, unitati bancare si spitalicesti, restaurante si cafenele.

Parcul Tudor Arghezi se afla peste drum de imobil, este desfasurat pe o suprafata de aproximativ 40.000 mp si cuprinde multiple locuri de joaca si zone de relaxare amenajate modern, spatii verzi ample, skate park, teatru de vara si centru multicultural.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista pentru credit bancar este: 106.000euro + TVA 5%.  Avansul minim 10%.

Preturi Promotionale :

Pretul promotional pentru credit bancar este: 101.000euro + TVA 5%.

Pentru plata numerar in sistem anticipat: 96.000 Euro + TVA 5%.

Parcari Supraterane: 5.000 Euro + 19% TVA.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

 

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

B-dul Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2 este compus dintr-un numar de 3 imobile de locuinte mixte, al caror regim de inaltime este Parter + 8 Etaje, plus o parcare supraetajata alipita blocului 3.

Garsoniere, Apartamente 2-3 camere
Septembrie 2025
Preturi de la 60.928 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.