Apartament cu 2 camere compartimentat modern, zona de sud, Grand Arena mall

Berceni, Grand Arena Mall
ID Anunt: 27317

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 2
Etaj: 3
S.U.: 48 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 48 mp
Suprafata utila + balcon: 54 mp
Suprafata construita: 62 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta inox
 • balcoane traforaj metallic
 • acoperis
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii

Prezentare

Apartamentul propus spre vanzare face parte din ansamblul Vision Residence, proiect ce este localizat intr-o zona excelenta a sectorului 4 avand un regim de inaltime P+ 5E. Locuinta este disponibila la etajul 3 al imobilului si are o suprafata totala de 54.4 mp, fiind compartimentat astfel: dormitor, hol, baie, living si bucatarie din care se face accesul intr-un balcon spatios.

Puncte de interes

Imobilul se afla pe Strada Drumul Cucului nr. 52 in proximitatea noului parc, ce se afla in constructie si anume Tudor Arghezi care va avea o suprafata totala de 2,72 Ha (27.200 mp). Acesta va beneficia de numeroase terenuri de sport, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii si de un Skate Parc cu o suprafata de 1.000 mp construit la cele mai inalte standarde. De asemenea, in imediata apropiere se afla centrul comercial Grand Arena Mall.

Zona a fost modernizata si reabilitata la sfarsitul anului 2019, fiind executate lucrari la retelele de utilitati si ulterior, s-a efectuat asfaltarea strazilor, amenajarea trotuarelor si iluminarea stradala.

In capatul strazii exista linia STB 241, mijloc de transport in comun ce duce direct la metroul Aparatorii Patriei.

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 12 minute
Centru 6 km

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este: 65.000 Euro TVA 5% inclus.

Parcari exterioare: 3.500 Euro + TVA 19%.

parcari acoperite la parterul blocului: 5.000 Euro + TVA 19%.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%.

La achitarea integrala in avans, la antecontract, se ofera reducere.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie