Apartament doua camere, open-space, Carrefour Grand Arena

Berceni, Carrefour Grand Arena
ID Anunt: 21510

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Family Residence Brancoveanu 2

Studio
Etaj: parter
S.U.: 45.33 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 45.33 mp
Suprafata utila + balcon: 45.33 mp
Suprafata construita: 54.39 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: Ds+P+4E+5R
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vinarom
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • monitorizare video

Prezentare

Apartamentul de 45.33 mp, amplasat in Family Residence Brancoveanu 2 – unul dintre proiectele rezidentiale de top din zona de sud a capitalei – ofera acces rapid si sigur, situat in apropierea centrelor comerciale precum Carrefour Grand Arena. Zona a devenit in ultimii ani una dintre cele mai populare datorate cererii tot mai mari pentru apartamente accesibile financiare, compartimentate echilibrat, precum si datorita dezvoltarii continue a infrastructurii din Sectorul 4.

Puncte de interes

Noul proiect Family Residence situat pe strada Dealul Alunis din Sectorul 4, este pozitionat strategic, avand acces facil la bulevardele Metalurgiei, Constantin Brancoveanu si strada Turnul Magurele. Proiectul se intinde pe o suprafata de 5000 mp si este compus din 2 cladiri cu regim de inaltime Ds + P + 4Etaje + 5Etaj retras, care gazduiesc atat locuinte, cat si spatii comerciale la parter, plus o parcare subterana in demisol.

Acest ansamblu rezidential ofera oamenilor acces rapid la centrele comerciale importante din zona, precum Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, precum si la institutii de invatamant si unitati de sanatate publice si private. In plus, locuitorii au la dispozitie mijloace de transport in comun precum STB 232, 312, 313, 241, 141, 22..

Magazin 2 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Pret apartament: 58.000 Euro TVA 5% inclus.

Loc de parcare:

Suprateran 5.000 Euro TVA inclus.

Subteran 8.000 Euro TVA inclus.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5.000 euro, iar pentru plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5% din pret.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Family Residence Brancoveanu 2

Grand Arena Mall, Brancoveanu

Sub deviza “Intinerim Bucurestiul”, ne-am propus sa cream acest proiect, special pentru tinerii care isi doresc sa isi gaseasca locul numit “acasa”, intr-o locuinta noua, amplasata intr-un cartier modern, ridicat cu simt de raspundere si pasiune, pentru rezidentii sai.

Garsoniera, Garsoniera dubla, Apartamente 2 si 3 Camere
Finalizat
Preturi de la 62.800 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie